Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

de mihaelar63 in Tortellini, 22 Apr 2015 | 5519 vizualizari

 

Este gustos, rapid si multumeste pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 500 gr tortellini cu ciuperci
  • 250 ciuperci de padure [ eu am avut congelate]
  • 50 g ulei
  • 50 gr unt
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 g branza Camembert
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara pudra
  • busuioc verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert:

Pieptul de curcan se  taie fasii sau forma ce o doriti .si se prajeste usor in uleiul incins amestecat cu unt .

Ceapa spalata si taiata rondele, ardeiul rosu cubulete se aduga la curcan. Sarati.

In continuare se pun ciupercile si branza taiata/ rupta mai marunt. Amestecati si incorporati smanatana .

Diluati cu o  cana de apa. Puneti tortellini la fiert direct aici. Daca este nevoie mai adugati apa.

Supravegheati si cand tortellini sunt fierti si au absorbit lichidul condimentati cu piper, nucsoara si sare daca este nevoie.

Seviti tortellini cu curcan decorat cu busuioc verde .

TIPS-URI

1

Daca preparati sos cu carne pentru paste diluati-l cu apa si fierbeti pastele direct in acesata. Vor fi delicioase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:10

Cristino da-le la zmei si ceva carnita . Imposibil sa nu ai tu la rezervele federale ceva carnaciori sau sunculita ))

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:11

Catalina am incercat sa ademenesc si frantuzii

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:11

Mirela trebuie sa testezi ;-*

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu branza, ciuperci si spanac