Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 7 Iun 2017 | 3166 vizualizari

COMENTARII (26)

Constelatialeu 1

07.06.2017, 18:14

Bune trufandalele astea si nici nu zic ca n-au carne....

RODIMUR 1

07.06.2017, 18:23

Bine...! Am înțeles tot!

Merisor 1

07.06.2017, 18:38

Și mie îmi plac păstăile cu usturoi!

dantes 1

07.06.2017, 18:46

Bune!

RODIMUR 1

07.06.2017, 19:14

Bine, Merișor! Tot cu mămăliguță? Sau cu pâine? Oricum, mă bucur că avem gusturi comune... Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

07.06.2017, 19:15

Mulțumesc frumos, Dante!

Valclaudia 1

07.06.2017, 19:43

tare buna fasolea verde cu usturoi

oanapl 1

07.06.2017, 19:56

Ce bune sunt!

Rocsi 1

07.06.2017, 20:08

Abia astept sa pregatesc si eu o portie zdravana de pastai! Sunt atat de bune, asa imi plac!

MotanLaOale 1

07.06.2017, 20:11

RODIMUR 1

07.06.2017, 20:22

Vă mulțumesc frumos, Oana, Rocsi și Motănel! Mă bucur că vă plac și vouă aceste trufandale...

RODIMUR 1

07.06.2017, 20:25

Valclaudia, ai dreptate, e fasole verde, dar la noi, în Moldova li se zice "păstăi"...Și într-adevăr, cu usturoi sunt grozave! Dar și cu mămăliguță caldă...

Lau 1

07.06.2017, 20:39

renunt la carne pentru pastai

RODIMUR 1

07.06.2017, 21:36

Bravo, Lau! Merită să fim din cînd vegetarieni, măcar atunci când avem trufandale la îndemână...! Merci!

mihaelar63 1

08.06.2017, 01:03

Inca asa pastai nu am mai servit . Cred ca urmeaza

RODIMUR 1

08.06.2017, 07:05

Sigur că urmează, Mihaela! Mâncăm trufandale de sezon, cât se mai găsesec în piețe...Merci!

kytz 1

08.06.2017, 10:24

Nu refuz nici așa ceva... ....asta e o mâncare tipic moldovenească (eu așa știu)!

RODIMUR 1

08.06.2017, 10:35

Da, așa este, Kytz, e o mâncare moldovenească și cum eu sunt mândră că sunt moldoveancă, postez aici rețetele mele. Toți postăm rețetele noastre, fără a avea pretenția că sunt unice. Cei care le citesc, vor alege, dintre mai multe rețete de același fel...

Panacris 1

08.06.2017, 19:46

No, interesantă combinația cumămăligă

miki_a 1

08.06.2017, 20:12

Ce mult îmi plac! Aproape de final, eu mai pun și câteva linguri de sos de roșii!

RODIMUR 1

08.06.2017, 20:34

Așa e, Cris! Multe mâncăruri moldovenești, din vechime, se asociază cu mămăliguță. Și mie-mi place asta!

RODIMUR 1

08.06.2017, 20:35

Îmi pare bine că-ți plac, Miki! Mulțumesc pentru apreciere!

CameliaR 1

13.06.2017, 11:47

Cred ca a fost tare bun preparatul tau!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:27

De -abia astept pastaile din curte! In 3-4 zile fac si eu

RODIMUR 1

13.06.2017, 16:01

C amelya, chiar să știi că a fost bun. Soțului nu-i prea place mămăliguța, dar în această combinație, a păpat tot, fără discuție și chiar cu plăcere...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac