Un alt fel de vinete pane

de AnyCostescu in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 4131 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.08.2012, 23:39

iry-gabriela 1

17.08.2012, 05:11

Bya Ralu 1

17.08.2012, 09:45

e buna,am mai papat

Lau 1

17.08.2012, 13:52

RuxyRux 1

17.08.2012, 17:31

Super!

Sim0na 1

18.08.2012, 12:23

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:54

bliss 1

26.08.2012, 14:22

pt cine nu vrea sa le prajeasca, eu le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am asezat in tava pe hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins (180gr, sau foc mediu) cca 10 min pe o parte si 10 pe cealalta - verificati si voi eventual timpul de coacere.
ideea cu sosul de usturoi mi se pare super! oricum, noi le mancam aproape imediat ce le scoatem din cuptor, care goale, ce mai ramane cu paine...))))

AnyCostescu 1

26.08.2012, 17:59

buna si ideea asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu pesmet