Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12106 vizualizari

COMENTARII (89)

Miha 1

09.10.2009, 23:28

Multumesc Michelle!

Miha 1

09.10.2009, 23:29

Oana, cu parere de rau, dar in seara asta a halit Zmeurel ultima bucatica.

Bunica 1

09.10.2009, 23:43

Miha nu duce lipsa de idei .

Miha 1

10.10.2009, 00:01

Emoticon cu ala ce da frumos din gene.

ramo_cata 1

10.10.2009, 00:12

fff tare imagimatie trebuie sa ai ca se pot face cat de multe ..i-am ce as lua si eu o guritza dar daca zici ca nu mai e..tare haios robert

Miha 1

10.10.2009, 10:58

Multumesc Ramo!

rivka 1

10.10.2009, 11:25

miha m-am apucat azi dimineata am bagat cutitul in ea si nu am mai putut sa-l scot ...asa ca pana la urma am renuntat, am tocat-o si fac varzaa calita cu carne si mamaliguta, ramane varza umpluta pe alta data cand o sa iau o varza mai mica si o sa fie si sotul acasa sa mi-o scobeasca el ca are mai multa putere...

Miha 1

10.10.2009, 11:34

Rivka, partea cu scosul cotorului e cea mai grea. Dar incet incet si din aproape in aproape se poate scoate. Apoi merge foarte repede si usor.

crisad 1

10.10.2009, 11:40

miha cred ca ne-ai dat ceva de furca cu reteta asta .am citit o reteta asemanatoare opareau varza intreaga cateva minute poate se curata mai usor asa .incerc si eu luni cred ca tb sa iasa la plimbare sotul cu cel mic sa pot sta linistita si cel mare e la camin .oricum la cum arata merita toata munca

Miha 1

10.10.2009, 11:50

Cris, cred ca se poate si opari inainte. Dar daca se inmoaie si se pleosteste cum o umpli apoi? Varza ce-am scobit-o am pus-o bine la frigider si azi fac o varza cu carne. Aia oparita o mai poti folosi sau trebuie aruncata?

rivka 1

10.10.2009, 12:01

mai afci sarmalele alea la bostan?

faci si tu azi varza calita cu carne ca si mine?

Miha 1

10.10.2009, 12:33

Bostanul poa' sa mai astepte, ca nu se strica. Azi fac varza cu carne la cuptor.

Miha 1

11.10.2009, 23:36

MUltumesc Adinuta!

crisad 1

12.10.2009, 16:16

am facut azi sarmaua uriasa f buna gustoasa merita efortul .

Miha 1

12.10.2009, 17:31

Cris, s-o mancati sanatosi!

Miha 1

12.10.2009, 22:16

Multumesc Luciana! Eu am folosit o varza mica, de un kilogram si a incaput f bine intr-o cratita de marime medie. Daca ar fi sa o fac pe aragaz, as opta pentru oala de fiert sub presiune.

Miha 1

13.10.2009, 14:33

Luciana, nici eu nuu am oala de asta din acelasi motiv ca si tine, mi-e frica de ea. As putea sa-mi dau cu presupusul, avand in vedere ca pieptul de pui fierbe foarte repede, la fel si orezul (de la Scotti am folosit eu) cred ca 45 de minute sunt suficiente. Dar, repet, e doar o presupunere. Poate ne lamureste si pe noi cineva.

PapaBun 1

14.10.2009, 21:52

Felicitari!

Miha 1

14.10.2009, 21:56

Multumesc Cristi!

boscodina 1

14.10.2009, 22:38

felicitari,miha!

Miha 1

14.10.2009, 23:00

Multumesc! Inca mai stam in suspans...nu s-a terminat!

boscodina 1

14.10.2009, 23:23

zarurile au fost aruncate restul sunt amanunte nesemnificative

sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multe retete si poze ...sa ne delectam privirea si sa punem papilelor gustative nervii pe moate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon