Vegeta de casa

de Criss in Vegan / Raw vegan, 2 Sep 2014 | 9426 vizualizari

COMENTARII (23)

Constelatialeu 1

02.09.2014, 06:16

Interesant !

mirela0911 1

02.09.2014, 06:45

Ai muncit nu glumă!

Merisor 1

02.09.2014, 06:49

Tare buna! Ma batea gandul sa fac si eu, dar inca n-am inceput

Criss 1

02.09.2014, 06:58

Multumesc dragelor.

Criss 1

02.09.2014, 06:59

Sigur ca daca as fi avut un aparat de deshidratat, rezultatul ar fi fost si mai bun iar legumele si mai natural uscate si pastrate.

deyutzky 1

02.09.2014, 07:11

super imi place cred ca o sa-mi fac si eu

babi5 1

02.09.2014, 07:30

Buna tare

portiadelumina 1

02.09.2014, 07:53

Garantat mai bună decât orice e pe piaţă.

Criss 1

02.09.2014, 09:10

Multumesc. Spor la razuit si uscat.

reisnaor_2006 1

02.09.2014, 09:30

foarte buna

dantes 1

02.09.2014, 09:36

Interesant

diaconta 1

02.09.2014, 09:57

Eu nu ma incumet

Criss 1

02.09.2014, 10:42

Multumesc mult.

Criss 1

02.09.2014, 10:42

Dia, de ce nu te incumeti? Nu e atat de greu pe cat pare.

diaconta 1

02.09.2014, 10:48

Cris,pentru ca timpul meu s-a imputinat semnificativ,asa ca incerc sa nu risipesc prea mult timp la bucatarie,astfel ma tin departe si de ispite ))

Pushaa 1

02.09.2014, 11:02

Criss 1

02.09.2014, 11:32

Dia, cu timpul nu stau nici eu prea bine. Si nici cu ispitele...

robert_b 1

02.09.2014, 13:50

Bya Ralu 1

02.09.2014, 13:50

super,bravo

MotanLaOale 1

02.09.2014, 13:53

Criss 1

02.09.2014, 14:47

Multumesc!

Rocsi 1

03.09.2014, 10:56

Super!

monik80 1

18.03.2015, 22:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vegeta făcută în casă