Vinete albe evantai cu sos Bechamel

de simona72 in Mancaruri de legume, 21 Aug 2013 | 8696 vizualizari

COMENTARII (33)

FlaviaD 1

21.08.2013, 16:19

Ce bunatate

simona72 1

21.08.2013, 16:22

Lia_ 1

21.08.2013, 16:55

n-am vazut si n-am facut

prezentarea e grozava

n-as putea manca in veci o vanata intreaga la o singura masa

simona72 1

21.08.2013, 18:19

Lia, multumesc frumos pt apreciere...noi nu mancam de fel mult la o masa, dar vinetele sa sti ca nu au fost mari, si nu le-am mancat cu paine, asa ca linistita vei putea.

jolygina 1

21.08.2013, 18:51

Valclaudia 1

21.08.2013, 21:33

Felicitari, minunata reteta , grozava prezentarea! Bravo, Simonelu' !

Rocsi 1

21.08.2013, 21:39

Arata bine

CookieMonster 1

23.08.2013, 09:47

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai