Vinete cu mozzarella

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 4207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • 100g mozzarella
  • 4 rosii medii
  • 1 capatana ustoroi
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu mozzarella:

Taiem vinetele in felii de 1 cm si le prajim la gratar. Facem mujdei de ustouroi in care adaugam ulei de masline. Inbibam feliile de vinete in mujdei si le punem in tava pe hartie de copt.Saram, piperam si apoi aranjam mozzarella peste feliile de vinete si facem topping din bucatele de rosii.

Se poate face acelasi lucru si cu felii de dovlecel. Se servesc calde si putem pune si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

nadina73 1

28.10.2010, 00:31

ce bine arata si ce bune trebuie sa fie

lia maria 1

28.10.2010, 14:54

cred ca sunt delicioaseimi place cum arata

divainbucatarie 1

28.10.2010, 15:56

Va rog sa le incercati! va veti convinge cat sunt de bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Patlicanli Pilav - Pilaf turcesc cu vinete