Vinete si ardei copti pentru iarna

de marcela1979 in Conserve, 19 Aug 2011 | 9514 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

19.08.2011, 14:29

Te-ai pus pe treaba, nu gluma...

Lau 1

19.08.2011, 14:30

e bine ca le-ai copt afara

Bunica 1

19.08.2011, 14:37

Eu le-am copt pe flacara aragazului am afumat bucataria pentru 30 kg. de vinete . Le-am copt in 2 zile.

madi_marin 1

19.08.2011, 16:15

45 kg vinete? Doamne.... bine ca ai avut unde sa le coci in aer liber, ca o bucatarie de bloc o afumi si de la 2 kg.....

housy 1

19.08.2011, 16:19

si eu am fost acum 2 saptamani la padure, la gratar, sa coc vinete...10 kg doar...3 pungute mi-au iesit.... mai avem timp, poate mai mergem o tura...loc in congelator este

DIANA B 1

19.08.2011, 16:59

Pffffffffffffffffffffffff , acelasi lucru am facut si eu , dar in cantitati rezonabile , si tot is franta .... m-apuca groaza cand ma gandesc la ce ma asteapta si pe mine .... ca si eu sunt cam tot asa de ,,inecata" , puuuuuuuuun de toate , parc-as avea un batalion de hranit

adry88 1

19.08.2011, 17:02

se vede cine este gospodina felicitari

aziz 1

19.08.2011, 17:04

ce fain

Mitinita 1

19.08.2011, 20:06

ghici ce-am facut azi

marcela1979 1

19.08.2011, 20:21

va multumesc fetelor de comentarii si aprecieri,acum daca tot sunt in concediu mai merg si pe la tara pe la parintii mei si mai pun una alta pe iarna.

gionitoaei 1

20.08.2011, 22:40

ma scuzati nu vreau sa jignesc pe nimeni dar va dau un sfat la toti cei de pe forum si nu numai. dupa ce coaceti vinetele nu trebuie sa le lasati acoperite nici un minut luati un vas cu apa rece si curatati vinetele imediat chiar daca frige bagati mana in apa rece dupa ce lea-ti curatat o sa fie mai albe si o sa le mancati cu placere pofta buna

Rocsi 1

21.08.2011, 17:42

asa am auzit si eu ca e bine sa cojesti vinetele fierbinti..bravo harnicuto

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu vinete