Vita marengo

de Sylvia in Vita, 11 Dec 2014 | 10031 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

11.12.2014, 14:14

Direct la favorite

MotanLaOale 1

11.12.2014, 14:15

buna buna

Lau 1

11.12.2014, 14:19

bunnn

Merisor 1

11.12.2014, 14:20

Ce bunatate! La favorite, sa incerc si eu!

Sylvia 1

11.12.2014, 14:23

este ceva nemaipomenit merge si la o masa vestiza este una din retetele mele top 5 sper sa o faceti si sa o iubiti la fel ca si mine

Valclaudia 1

11.12.2014, 14:39

super!

babi5 1

11.12.2014, 14:58

O bunatate de mincare trec si ei la favorite

Bya Ralu 1

11.12.2014, 15:41

Hmmm ce super e.favo

simona72 1

11.12.2014, 16:18

Oare iti dai seama cat de mult imi place?? De obicei folosesc pulpa sau vrabioara de vitel, atunci cand fac ceva din vita....e ok pt felul asta de mancare??

Sylvia 1

11.12.2014, 16:57

Simona Vrabioara este un muschi nobil, este ceea ce in Franta se numeste faux filé , este f buna pentru gratar eu zic ca este pacat sa o folosesti la felul acesta de mancare aici trebuie o carne mai geru de fiert mai cu nervuri si tendoane care ii dau un gust bestial, foloseste bucati de pulpa mai bine. Daca vb de vitel nu vita timpul de fierbere este intre 1-1,5 ore este alta poveste fata de vita .

Sylvia 1

11.12.2014, 16:59

http://blog.deluxe.fr/trucs-astuces-et-elements-de-choix/bovins-choix-pieces-usages.html stiu ca este in Franceza dar ca sa vedeti cum se numesc si folosesc diferiti muschi de vita

simona72 1

11.12.2014, 17:13

Multumesc de sfaturi Sylvia!

Bunica 1

11.12.2014, 17:29

Ce bunătate ne-ai prezentat!

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:08

ador retetele tale,delicioasa

Panacris 1

11.12.2014, 19:37

Direct la favorite și de probat zilele astea

Panacris 1

11.12.2014, 19:40

La noi e un pic problemă cu obrazul de vită Uite cair am să merg la măcelărie și o să cer așa ceva Sper să nu arunce cu cuțitul după mine )

Rocsi 1

11.12.2014, 20:56

Arata bestial!

Sylvia 1

11.12.2014, 22:28

Criss poti sa o faci cu orice muschi de vita oricat de batran si banal ar fi asta e farmecul retetei

diaconta 1

12.12.2014, 09:28

De retin ut informatiile
Sunt curioasa ce ar zice macelarii nostri daca as cere "OBRAZ DE VITA" )))
Sylvia,daca nu am fond de vita,pot folosi altceva?

Sylvia 1

12.12.2014, 17:15

Dia poti sa folosesti supa de vita

monik80 1

15.03.2015, 17:30

-Licurici- 1

18.06.2015, 08:08

CAT IMI PLACE!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vita marengo by Sylvia