Vol-au-vent cu rosii si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2013 | 3079 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

04.03.2013, 17:27

Plac !!! ma pot servi ?

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:29

Era să-mi scrântesc limba la pronunţie dar când am văzut că e ceva gustos am pronunţat corect. Super

alba_zori 1

04.03.2013, 17:37

Ce haios,multumesc mult si Mihaelei,sigur ca te poti servi..virtual ca asta e viata!..

laura_n 1

04.03.2013, 17:52

ce bunaciuni !

alba_zori 1

04.03.2013, 17:59

multumesc mult draga Laura!te pup

gaby_gabytza 1

04.03.2013, 18:01

buuun

alba_zori 1

04.03.2013, 18:04

multumesc mult Gabitza

Lau 1

04.03.2013, 18:42

fain

alba_zori 1

04.03.2013, 18:51

Multumesc Daniela,te pup

MotanLaOale 1

04.03.2013, 19:05

Valclaudia 1

04.03.2013, 19:05

Hop si vecinica! Dupa miros am venit, ce sa-ti fac? Acum astept cuminte portia care mi se cuvine....

Rocsi 1

04.03.2013, 19:42

Ce faine!

alba_zori 1

04.03.2013, 20:16

multumesc foarte mult,va imbratisez tare tare,ce ma bucur ca va place!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:05

super bune

diaconta 1

04.03.2013, 22:50

ce bine arata

Cris2711 1

05.03.2013, 00:16

faina reteta

diana_k 1

05.03.2013, 08:41

mmm...foarte bine arata..

alba_zori 1

05.03.2013, 09:59

multumesc fetele,va pupacesc

Bya Ralu 1

13.03.2013, 01:22

ce super sunt

alba_zori 1

13.03.2013, 12:43

mltumesc Bya,te pup

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj