A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fructe de mare cu orez si spanac

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Curatati si spalati legumele. Ceapa se taie rondele. Usturoiul se feliaza fin. Ardeii se taie cubulete. Eu am clatit scoicile cu apa rece si le-am scurs in sita cu ochiuri...Citeste continuarea

Fusilli cu legume curcubeu in sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Fusilli

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Intre timp, se curata dovleacul de seminte si se taie in cuburi de 1 cm. Se transfera pe o tava potrivita pentru cuptor, se presara cu sare,...Citeste continuarea

Friptura de berbecut cu cartofi si...

Postat de: mihaelar63 in Oaie

 Bucata de carne de berbecut se spala si se curata bine de pelite. Se tamponeaza cu un servet sa nu aiba exces de umiditate. Usturoiul se curata si 4 catei se taie in...Citeste continuarea

Fasole alba cu mititei in sos de...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Fasolea alba se spala si se pune la inmuiat in apa calduta de pe o zi pe alta. A doua zi se fierbe fasole in apa cu bicarbonat de sodiu. Fierbeti 15 minute pana incepe sa clocoteasca....Citeste continuarea

Friptura la tava

Postat de: amalia01 in Porc

Cotletul il speli sub jet de apa rece, il tai felii groase de 0,5 cm, il condimentezi si il lasi la rece. Costitele le tai bucati si le dai un clocot, dupa care le speli bine. ( mai iese din fum )...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de soia, cu...

Postat de: AdrianUdrea in Ficat

Se curata ficateii de pui, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se pune grasimea de pui la topit si se adauga ficateii de pui, impreuna cu ceapa si 3 catei de usturoi razuiti. Se presara...Citeste continuarea

Foccacia cu masline si oregano

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia fărâmițată și zahărul tos....Citeste continuarea

Friptura de vita cu salata calda de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se aduce carnea la temperatura camerei. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Intre timp, se spala cartofii bine si se taie in cuburi de 1 cm. Rosiile de taie in jumatati,...Citeste continuarea

Friptura rapida de vitel cu morcov

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Pulpa de vitel se portioneaza in doua bucati lunguiete de lungimea si grosimea unui cozonacel. Curatati si spalati morcovii. Cu ajutorul cutitului se inteapa mijlocul...Citeste continuarea

Fasole cu paste in stil toscan

Postat de: Ksenya in Paste

  Punem o tigaie inalta si incapatoare   pe foc,   adaugam uleiul   cand s-a incins suficient, adaugam usturoiul tocat si lasam la foc mediu 30 sec. Adaugam cutiile cu...Citeste continuarea

Fusilli cu ton

Postat de: eumimi in Fusilli

Ceapa si ardeiul taiate cubulete le calim in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si 4-5 linguri de apa in care au fiert pastele si lasam sosul 8-10 minute la fiert. Adaugam usturoiul dat pe...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu chilli si sos de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Ficat

In vasul unei blender, se adauga usturoiul, sare, uleiul, iaurtul si sucul de lamaie. Se mixeaza pana devine un sos omogen.  Se taie ficatii in jumatati daca este nevoie. Se toaca...Citeste continuarea

Friptura de miel cu ghebe sotate si...

Postat de: simona72 in Oaie

Pulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura. Se da la frigider, se acopera vasul cu folie alimentara sau de aluminiu. Se scoate carnea din frigider cu 2-3 ore...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu ciolan

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Fasolea o spalam bine in cateva ape, o punem intr-un vas cu apa la inmuiat cateva ore. Aruncam apa si o punem intr-o oala cu apa si sare la fiert. Dupa ce a fiert cateva clocote, aruncam...Citeste continuarea

Friptura coapta de mistret

Postat de: mihaelar63 in Porc

Jambonul crud de mistret tanar se spala foarte bine si se imparte in trei felii groase de cate doua degete. Se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza carnea cu zataar [condiment...Citeste continuarea

Fasole batuta, in chifle, cu sos de...

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Cu câteva ore înainte de a o pregăti, alegem fasolea (dintr-un kg de fasole a rămas  cca 800 g!), o spălăm bine și o punem la înmuiat în apă fierbinte, în...Citeste continuarea

Friptura aromata de vitel cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea se spala, se curata de pielite si se portioneaza felii. Cartofii se curata se spala, se taie in felii pe lung si se pun la fiet in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune la...Citeste continuarea

Frigarui de octombrie

Postat de: mihaelar63 in Porc

Cartofii se curata, se spala, se feliaza si se tin in apa rece.Altfel ei se innegresc. Frigaruile [betele] de lemn se pun intr-un vas cu apa sa se hidrateze. Aceasta operatiune este...Citeste continuarea

Frigarui de creveti si scoici Saint...

Postat de: ctlina in Fructe de mare

Spalati lamaia verde. Curatati avocado-ul, taiati-l in 2, scoateti samburele si taiati-l felii. Arozati-le cu zeama de lamaie. Mixati ceapa taiata marunt cu...Citeste continuarea

Fasole mixata cu ceapa caramelizata

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara. Se pune la fiert in apa cu vegeta. Cand este fiarta, se strecoara si se lasa la racit. Se pune in robot si se mixeaza, adaugand usturoiul pisat si...Citeste continuarea

Fasole cu carnati de porc afumati

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Cu o seară înainte se alege fasolea, se spală cu apă rece, de două-trei ori și se pune la înmuiat, cu multă apă rece, deoarece, înmuindu-se, ea se va umfla. Dacă ați...Citeste continuarea

Felii de paine aromate

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se pune faina. Pe margini se pune sarea. Se face o gropita in mijloc, se presara zaharul apoi drojdia zdrobita. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa la activat....Citeste continuarea

Friptura de vitel la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Se curata ceapa si se da pe razatoarea mica. Bucata de pulpa se curata, se spala, se usuca si se taie in felii groase. In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si ceapa rasa....Citeste continuarea

Ficatei infofoliti

Postat de: MotanLaOale in Ficat

Ficateii de pasare se curata, se spala si se pun la scurs. Ficateii se usuca bine, se presara cu vegeta si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon. Se prind cu o scobitoare pentru...Citeste continuarea

Fasole cu carnati afumati la slow...

Postat de: momo121 in Slow Cooker

     Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati...Citeste continuarea

Focaccia cu rosii cherry si rozmarin

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga pe margine sarea, iar in mijloc se face o gropita. Se presara zaharul, apoi se zdrobeste drojdia. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa sa...Citeste continuarea

Foccacia cu masline si rosii

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina albă în vasul pentru frământat, iar în mijlocul ei, într-o adâncitură, drojdia mărunțită, zahărul și apa caldă, adăugată puțin câte...Citeste continuarea

Fajitas cu carne si ghiveci de legume

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul incalzit. Adaugati carnea tocata. Sotati impreuna cateva minute, puneti ghiveciul de legume, bulionul de rosii, cimbrul uscat si 500 ml de apa....Citeste continuarea

Friptura de iepure in vas roman

Postat de: trifadalia in Iepure

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu...Citeste continuarea

Focaccia cu rozmarin

Postat de: RODIMUR in Piine

În vasul pentru frământat se pune făina amestecată cu sare, iar în mijlocul ei, drojdia mărunțită, zahărul și apa caldă, adăugată puțin câte puțin. După ce a...Citeste continuarea

Farfalle cu șuncă și cașcaval,...

Postat de: RODIMUR in Farfalle

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat si fenicul

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Intr-un mojar se adauga semintele de feicul, fulgii de chilli, cateii de usturoi, cimbrul si rozmarinul si se transforma intr-o pasta. Se adauga cateva linguri de ulei, se amesteca bine si se unge...Citeste continuarea

Ficatei inabusiti, cu ceapa si rosii

Postat de: RODIMUR in Ficat

Se curăță ficățeii de vițe, se spală și se scurg de apă. Se curăță cepele, se spală și se taie rondele, după care se călesc ușor, numai cât să se înmoaie puțin,...Citeste continuarea

Frigarui din carne tocata cu sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Retete Delikat

Pentru kebab , se indeparteaza carnea din carnaciori si se amesteca cu carnea tocata de vita, Condimentele pentru Gratar, chilliul, patrunjelul tocat, ceapa rasa, usturoiul pisat, sare, piper si...Citeste continuarea

Fajita cu carne de porc

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se taie ceapa si ardeii julien si se amesteca cu jumatate din cantitatea de condimente pentru Fajita.  Se amesteca carnea de porc cu restul de condimente si se soteaza in putin ulei, la...Citeste continuarea

Frappuccino cu frisca si menta

Postat de: Oana in Cafea

Pune siropul de menta in pahar. Pune lapte in recipientul special al espressorului. Pune un plic de cafea in port filtrul espressorului si fixeaza-l in aparat. Seteaza spuma de lapte la...Citeste continuarea

Fructe de mare cu sos de smantana...

Postat de: gurita_ta2005 in Retete Delikat

Crevetii se pun intr-un bol impreuna cu bucatiile de calamar, se condimenteaza si se lasa deoparte. Bucatiile de caracatita se pun intr-o craticioara la fiert, se testeaza cu o furculita; cand...Citeste continuarea

Festin cu Delikat (Pui intreg la...

Postat de: Satisfyyourcravings in Retete Delikat

Pentru marinada, se amesteca uleiul cu sucul de lamaie, usturoiul, condimentele pentru gratar si cele pentru chiftele, chilliul, sare, piper, frunzele de cimbru, paprika, vinul si berea. ...Citeste continuarea

Foietaj impletit cu carne si...

Postat de: ancutsa in Retete Delikat

  Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.  Pentru umplutura: carnea tocată de porc se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei încins, se adaugă...Citeste continuarea

Friptura de vitel cu sos de mustar

Postat de: Constelatialeu in Vita

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare...Citeste continuarea

Friptura mixta

Postat de: Constelatialeu in Retete Delikat

Am spalat si curatat pulpele de pui, le-am portionat, aripioarele le-am spalat, iar muschiuletul l-am portionat. Am presarat sare pe ele si apoi condimente de la Delikat si le-am asezat in tava de...Citeste continuarea

Fricasse de pui si crutoane cu...

Postat de: katty in Dulciuri

Curatam pulpele de resturi, le spalam si le scurgem bine. Le punem la prajit intr-o cratita in uleiul de masline, apoi, dupa ce s-au rumenit, le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si vinete

Postat de: ancutsa in Pui

  Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30...Citeste continuarea

Ficat de vitel la cuptor

Postat de: sufletista in Ficat

Ficatul il spalam, il curatam de pielite si il taiem in felii potrivite. Intr-un bol adaugam ficatul si laptele, acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem ficatul din...Citeste continuarea

Ficatei in stil grecesc cu lamaie...

Postat de: rocsi_1612 in Ficat

Ficateii ii puneti in apa rece 20 de minute. Dupa acest timp, ii curatati de pielite sau alte impuritati, ii treceti pe sub un jet de apa si ii lasati la scurs intr-o sita.  Pe o farfurie...Citeste continuarea

Foccacia cu rozmarin si parmezan

Postat de: licurici_lra in Retete Delikat

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia, 2...Citeste continuarea

Ficatei picanti cu ierburi si marar...

Postat de: Valclaudia in Retete Delikat

Curatam ficatul de pielite si grasime, il taiem bucatele, il clatim in apa rece. Punem o tigaie cu 3 linguri de ulei pe foc, adaugam ficatul, presaram dupa gust piper macinat, punem boabele de...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si menta

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas adaugam 200 g faina.praful de copt,bicarbonatul,zaharul si amestecam. Facem o adancitura adaugam untul moale,menta tocata marunt,ouale batute,coaja de lamaie. Incepem sa...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: Meea in Retete Delikat

       Înainte de toate, asigurați-vă că ați lăsat bețele pentru frigărui la înmuiat în apă rece pentru cel puțin 30 de minute dacă doriți niște...Citeste continuarea

Friptura de porc si cartofi cu unt...

Postat de: merisor67 in Retete Delikat

Pentru friptura de porc, portionam carnea, o asezam in tava si presaram condimentele peste ea. O amestecam bine cu condimentela sa se pudreze uniform, apoi acoperim tava si o dam 30 de minute...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]