publicat la 20.03.2022
publicat la 20.03.2022
publicat la 17.03.2022
De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu blat de broccoli
Spala broccoli si sterge-l cu un servetel absorbant de bucatarie. Desfa broccoli in buchetele mici. Marunteste fiecare buchetel. Eu l-am maruntit in robot,dar poate fi maruntit si la cutit. Da pe razatoarea mica parmezanul si branza. Intr-un castorn mai mare pune parmesanul, branza,...
Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar
Spala pulpele de pui. Sterge-le pe servetele absorbante de bucatarie. Condimenteaza cu condimente naturale de la Delikat. Acopera si lasa-le la frigider pentru 30 minute. Intre timp curata varza de primele foi. Taie jumatate de varza si toac-o fideluta. Pune varza...
Orez cu legume si salata de varza
Ceapa se curata, spala si toaca marunt. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mica. Ardeiului i se scoate cotorul, se spala si se toaca marunt. Se ia o tigaie, se pune o lingura de ulei si ceapa tocata marunt. Se pune pe foc, iar cand uleiul da semne ca s-a incins, se...
Sarmale in foi de varza murata
Pregatim varza. Varza se desface in foi. Foile se taie in doua, scotand cotorul. Punem foile de varza in apa rece, pentru a se duce din acreala si ne ocupam de carne. Intr-un vas incapator se pune canea tocata, condimentele, ceapa tocata marunt, orezul spalat si se amesteca bine....
Ardei umpluti cu orez
Spala ardeii si scoate-le cotorul. Curata ceapa, spal-o si toac-o marunt. Intr-un vas pune ceapa, 150 ml. apa si pune pe foc. Cand ceapa este sticloasa, adauga orezul si lasa la fiert. Daca apa scade, adauga cate putina apa din cand in cand. Ciupercile se scot din borcan si se...