Pizza cu blat de broccoli

de Bunica in , 17 Iul 2018 | 1950 vizualizari

 

Eheeeeeeeee, o sa ziceti ce pizza e asta! Va spun eu ...........o pizza foarte, foarte buna, condimentata cu condimente naturale de la Delik`at! Nu ma credeti? Nu aveti decat sa incercati !;)

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 400 g broccoli
  • 2 oua
  • 100  g parmesan
  • 100 g branza de capra
  • 1 lingurita ierburi italiene Delik`at
  • 1 vf. lingurita piper boabe Delik`at
  • 1 vf. lingurita sare
  • 1 rosie mare
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de broccoli:

Spala broccoli si sterge-l cu un servetel absorbant de bucatarie.


Desfa broccoli in buchetele mici.


Marunteste fiecare buchetel. Eu l-am maruntit in robot,dar poate fi maruntit si la cutit.


Da pe razatoarea mica parmezanul si branza.


Intr-un castorn mai mare pune parmesanul, branza, ouale, piper, condimentele Delik`at si amesteca-le cu o lingura de lemn sau paleta.


Tapeteaza cu hartie de copt tava.


Intreaga compozitie de blat o pui in tava.


Cu ajutorul unei palete o intinzi dandu-i forma rotunda.


Speli rosia, o stergi cu servetel de hartie si o tai rondele.


Asezi rondelele de rosie pe blatul de broccoli.


Deasupra presari cascavalul ras in prealabil.


Dai tava la cuptorul incins la 170 grade C, pentru 20-25 de minute.


Cand este coapta, se scoate din cuptor, se lasa putin sa se racoreasca, se taie si se.............mananca (ati ghicit :)))


Pofta buna!


TIPS-URI

1

La servire se poate adauga toping pizza

2

Pot fi adaugate si alte legume pe blat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

xana 1

18.07.2018, 20:52

Ce buna trebuie sa fie!

mirela0911 1

20.07.2018, 08:39

Interesanta pizza!

dantes 1

23.07.2018, 10:28

Buna!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu broccoli si ras-el-hanout