Ina

6

Bucataras
Chef

Fetesti

Bucataras din 09.04.2010

RETETE577
PRIETENI347
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de stiuca

In Supe/Ciorbe la 3 Iul 2010

       Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine. ...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 1 Iul 2010

Prepararea perisoarelor : Amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata( ceapa o calim putin inainte de adaugarea in compozitia de carne ).  Luam din compozitia obtinuta cantitati mici pe care le rulam in podul palmei pana formam sfere  de...

Ciorba de legume, cu bors de casa

In Supe/Ciorbe la 15 Iun 2010

           Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare   ( dovleceii se pun la fiert   ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi   adaugam   si   loboda tocata   marunt .   Cand  ...

Supa de fasole, cu scarita afumata

In Supe/Ciorbe la 12 Iun 2010

   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.     Punem intr-o oala sub presiune fasolea, legumele tocate marunt, sare  si...

Bors de cega si caras

In Ciorbe la 26 Mai 2010

     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte si 3-4 linguri cu otet. Punem in oala cu grija si bucatile de peste si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda carnea de peste. ...

Ciorba de loboda cu ou intreg

In Supe/Ciorbe la 23 Mai 2010

Loboda o spalam si o oparim in apa fiarta cu sare, apoi scoatem loboda din apa si o tocam marunt.  Nu aruncam apa, o punem in ciorba, cand fierbem legumele. Punem legumele la fiert, apoi adaugam rosiile sau sucul de rosii si loboda tocata. Lasam sa fiarba inca 10 minute si adaugam borsul...

Ciorbita de ied

In Supe/Ciorbe la 23 Mai 2010

  Carnea se tine 30 minute in apa rece, pentru a difuza gustul in zeama. Matele se taie in lung, cu varful unui cutit, apoi se spala in 5-6 ape cu sare si bicarbonat, pana devin albe si nu mai miros urat. Se pune carnea la fiert   avand grija sa adunam spuma formata, apoi...

Supa de pasare cu galuste

In Supe la 8 Mai 2010

    Se pune la fiert   carnea   de pasare si se aduna   spuma din cand in cand.   Se adauga   2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari   si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.     Se scot...

Supa de rosii

In Supe/Ciorbe la 16 Apr 2010

Se curata legumele , se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare.  Cand sunt fierte se scot din supa si se mixeaza/ paseaza , apoi se pune piureul inapoi in supa, mestecandu-l pentru dispersie. Se adauga sucul de rosii ( atentie, nu cel ce exista in comert, cu adaos de zahar! )...

Bors de pasare cu taitei de casa

In Supe/Ciorbe la 15 Apr 2010

Se curata legumele , se toaca si se pun la fiert in apa cu sare / delikat . Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Adaugam carnea de pasare (oparita in prealabil, pentru a evita scurgerea sangelui si formarea spumei in ciorba) , completam cu apa (...

Ciorba de stevie cu ou

In Supe/Ciorbe la 11 Apr 2010

Se toaca legumele si se pun la fiert in apa cu sare / delikat si 30 ml. ulei de masline( sau de floarea soarelui ). Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor ;) . Stevia se opareste in apa fiarta cu putina sare, apoi se toaca marunt, iar cand...

Afisate 31 - 41 din 41 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2020

Desert nuci umplute

publicat la 13.12.2020

Piept de pui cu legume la wok

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]