Supa de fasole, cu scarita afumata

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Iun 2010 | 5887 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  •        500 g scarita afumata
  •        300 g fasole uscata
  •        o ceapa
  •        un morcov
  •        un ardei gras
  •        un borcan cu rosii in bulion
  •        sare,
  •        marar, patrunjel verde
  •        80 ml. otet in care au stat ardei iuti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole, cu scarita afumata:


Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.


Punem intr-o oala sub presiune fasolea, legumele tocate marunt, sare si 4 litri apa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic 40 minute. Dam oala deoparte, lasam sa iasa presiunea din vas, apoi deschidem capacul. Adaugam rosiile in bulion - tocate si scarita afumata portionata in bucati egale si mai lasam sa fiarba 20 minute, sa se patrunda carnea, iar supa sa capete aroma de afumatura.


Oprim focul, potrivim de sare, adaugam verdeata tocata si otetul de la ardei iute.


Servim cu ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole, cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ina 1

18.06.2010, 08:16

bine ai revenit, Mena!

Ina 1

18.06.2010, 08:16

LALY, ai dreptate

onuta 1

08.07.2010, 12:49

buna fasolica, vreau si eu te rog.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oreo Cheesecake

de xana 5

la 13:54

 Tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)

de Oana 8

la 12:43

 Tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)

de Oana 8

la 12:42

Desert - Prajitura tavalita

de Oana 8

la 11:57

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari