Domates corbasi

de dentistutza in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2011 | 6460 vizualizari

 

O reteta turceasca de supa de rosii cu mici modificari personale. Este rapida , gustoasa si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare (400 gr.) rosii decojite cubulete
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 morcov mic ras
  • 1 pumn de orez
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita zahar brun
  • piper negru si sare dupa gust
  • 25 ml. ulei de masline
  • pt. servit (optional) cas de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Domates corbasi:

Ceapa si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici se calesc in uleiul de masline pana devin sticloase. Se adauga rosiile alese in prealabil de eventuale pielite si cu ajutorul conservei se pune si apa plata sau filtrata ( 1 conserva).Se adauga si orezul spalat sub jet de apa rece.


Se lasa la fiert cam 15 minute si se potriveste de sare, piper, zahar,oregano.Mai fierbem cateva minute. Se serveste fierbinte cu putin cas ras fin sau cateva picaturi de ulei de masline. Yum!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Domates corbasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dentistutza 1

30.05.2011, 08:33

oooo...multumesc mult....

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:06

f buna

iri_iri 1

06.04.2015, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de bulion cu taitei (fara carne)