Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare

de Bunica in Supe/Ciorbe, 17 Ian 2015 | 2210 vizualizari

 

Ciorba acrita cu zeama de varza este preferata mea.Fie ca este cu sau fara carne o prefer.

 

INGREDIENTE

  • Spatele si aripile de la un pui de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei
  • 1/2 telina mica
  • 300 ml. zeama de varza
  • 200 ml. suc de rosii
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare:

Aripile si spatele  de pui portionat,spalat se pun la fiert.

Din cand in cand se spumuieste.

Cand a plesnit pielea de la incheietura aripei se pun legumele .

Legumele spalate curatate si tocate marunt.

Dupa circa 30 de minute adaugam sucul de rosii.

Zeama de varza am fiert-o inainte,

Adauga zeama de varza si lasa sa mai fiearba 10 minute.

Potrivesti de sare,daca e cazul, si adaugi leusteanul si mararul tocate marunt.

Se serveste fierbinte cu sau fara ardei iute .

 

TIPS-URI

1

Daca se doreste se poate pune fidea sau orez.

2

Leusteanul si mararul le-am avut la congelator.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-0
Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-1
Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-2
Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-3
Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-4
Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare-5

COMENTARII (19)

mena29

mena29 1

18.01.2015, 07:24

Mmmm,ce-mi place si ciorba asta!

dantes

dantes 1

18.01.2015, 10:04

Buna!

marcela1979

marcela1979 1

18.01.2015, 11:30

e foarte buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!