Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 11 Aug 2012 | 2488 vizualizari

 

Este una din cele mai delicioase ciorbe pe care am preparat-o vreodata. Nu stiam de existenta ei pana acum cateva saptamani dar acum va fi cu siguranta pe meniul familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • 2 oua
  • 100g bacon
  • 150g smantana
  • 150g iaurt
  • un catel usturoi
  • un cub condiment legume
  • bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta:

Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.


Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.


Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.


Cand salata sa calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se firerbe salata.


Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.


Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.


La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

BuniMaria 1

18.08.2012, 22:23

jolygina 1

20.08.2012, 18:42

foarte buna

Cris2711 1

26.08.2012, 11:36

pe placul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa