Ciorba de pui acra cu zarzare

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2013 | 2324 vizualizari

 

Imi plac ciorbele acrite cu zarzare,mai ales cand am la indemana legume proaspete.....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de aripi si spate de pui,cca 700 g
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • patrunjel frunze
  • bulion zarzare
  • 2 cuburi delikat gust gaina
  • 2 linguri orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acra cu zarzare:

Pregatim carnea de pui,o curatam ,taiem si spalam si o punem la fiert cu putina sare.Apoi pregatim legumele,le curatam, taiem marunt sau dam pe razatoare, dupa caz.Rosiile le taiem cubulete mici.Cand incepe sa fiarba apa in care am pus carnea de pui,luam spuma formata ,lasam sa fiarba cca 10-15 min si apoi adaugam legumele,mai putin rosiile.Punem cubulete delikat si orezul si lasam sa fiarba pana sunt patrunse toate legumele si orezul.Cand este aproape gata adaugam rosiile si bulionul de zarzare,gustam de sare si acreala.La final adaugam patrunjel tocat.

 

TIPS-URI

1

se poate acri si cu otet sau sare de lamie,dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acra cu zarzare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

10.07.2013, 18:23

tare buna e..

alilianaa 1

10.07.2013, 18:24

am facut si eu tot de pui cu zeama de varza noua

Rocsi 1

10.07.2013, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec reteta originala