Ciorba de vara, de rosii cu galuste

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 20 Sep 2021 | 641 vizualizari

 

 Acum cand rosiile sunt din belsug am folosit la ciorba mea preferata rosii proaspete  Nu au fost nevoie de multe rosii , doar de doua . Asta pentru ca una singura cantarea peste 400 gr !!!!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari -900 gr
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • cateva codite de patrunjel si telina verde
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita chilli
  • 2 fire oregano verde
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • Galuste de gris din3 oua + 6 linguri gris + sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara, de rosii cu galuste:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa , morcovul , patrunjelul si coditele de verdeata se maruntesc cu ajutorul robotului .
  3. Acestea se soteaza in ulei . Sarati . Adugati boiaua dulce si chilli .
  4. Turnati deasupra 2 cani cu apa . Dati un clocot .
  5. Blenduiti bine rosiile taiate bucati in vasul robotului .
  6. Adugati rosiile pasate in oala .
  7. Dati savoare ciorbei cu foaia de dafin , cimbru si oregana .
  8. Preparati galustel din oua batute amestecate cu gris  si putina sare .
  9. Preparati galustele din timp si le lasati macar 10 minute la frigider sa se odihneasca .
  10. Reduceti intensitatea fierberii si introduceti galustele in zeama cu ajutorul unei linguri ce o scufundati  la fiecare galusca intr-un vasulet cu apa .Astfel galustele se vor desprinde usor de lingura .
  11.  Dupa cinci minute turnati deasupra o cana de apa rece , opriti fierberea si puneti capac .
  12. Galustele se vor infoia frumos .
  13. Serviti ciorba de rosii cu galuste cu verdeata !!!
  14. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara, de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste de gris