Supa crema de morcovi

de Panacris in Supe/Ciorbe, 3 Sep 2020 | 3741 vizualizari

 

Cum vă spuneam, Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar acum testează și ajutoarele din CasaZmeilor! 😉
Vă aduc  rețeta clasică, simplă și rețeta de gospodină modernă, ce se ajută cu aparate electrocasnice moderne. 😉
Oricum ar fi preparată supa, este plină de caroten! Cică o să vadă mult mai bine de acum în colooo! 😊))
 
Spor și poftă bună!
P.S. Mă pliez și eu pe dieta lui la fix! El cu ideile și ingredientele:D prepararea, eu cu poze și prezentare! ;) Business în familie! :))) M-am scos! :)))
P.S.1. Conversație pe wats-up: Eduard: Mamaaaa, nu îi mai fura rețetele lui Robert, mai bine pune-le în contul lui :D pe Bucătăraș! :))) 
P.S.2 Robert mi-a trimis și pozele intermediare, de preparare! ;) Așa că facem echipă! 

 

INGREDIENTE

  • Morcovi cca. 500 g,
  • Unt grăsime 65 % 50 g,
  • Apă rece 500 ml,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Parmesan/mozarella cca. 50 g,
  • Semințe de chimen.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcovi:

Varianta 1:

Morcovii  se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, untul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de sare, piper, apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de chimen și parmesan/mozarella rasă. Spor și poftă bună!

Varianta 2:

Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!

Morcovii curățați și tăiați bucăți se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, unt, apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de chimen și parmesan/mozarella rasă. Spor și poftă bună!

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu legume