Supa de pasare cu galuste

de Ina in Supe, 8 Mai 2010 | 4886 vizualizari

 

Nu pot sa spun decat ca este delicioasa !

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • sare
  • patrunjel verde

Galuste de gris:

  • 2 oua
  • 7 linguri cu gris
  • o lingura cu ulei
  • un praf de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu galuste:

    Se pune la fiert  carnea  de pasare si se aduna  spuma din cand in cand.  Se adauga  2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari  si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.

    Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.

     Se adauga in supa clocotinda  compozitia de galuste ,cu lingura   (  doua oua batute, in care se adauga  7 linguri  cu gris , putina  sare  si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba  cca. 5 minute. 

     Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.

     Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .

 

 

TIPS-URI

1

Servita cu piper macinat presarat in farfurie, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ina 1

09.05.2010, 09:03

mai am, nadina . Am facut multa, ca maine plec de-acasa si nu stiu pentru cat timp

mena29 1

18.05.2010, 13:30

Ina 1

21.05.2010, 17:57

mena, msk !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!