Supa de pasare cu galuste

de Ina in Supe, 8 Mai 2010 | 5245 vizualizari

 

Nu pot sa spun decat ca este delicioasa !

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • sare
  • patrunjel verde

Galuste de gris:

  • 2 oua
  • 7 linguri cu gris
  • o lingura cu ulei
  • un praf de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu galuste:


Se pune la fiert carnea de pasare si se aduna spuma din cand in cand. Se adauga 2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.


Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.


Se adauga in supa clocotinda compozitia de galuste ,cu lingura ( doua oua batute, in care se adauga 7 linguri cu gris , putina sare si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba cca. 5 minute.


Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.


Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .


 

TIPS-URI

1

Servita cu piper macinat presarat in farfurie, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

18.05.2010, 13:30

Ina 1

21.05.2010, 17:57

mena, msk !

abetina 1

10.08.2018, 23:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii