Supa de pasare cu galuste

de Ina in Supe, 8 Mai 2010 | 5002 vizualizari

 

Nu pot sa spun decat ca este delicioasa !

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • sare
  • patrunjel verde

Galuste de gris:

  • 2 oua
  • 7 linguri cu gris
  • o lingura cu ulei
  • un praf de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu galuste:


Se pune la fiert carnea de pasare si se aduna spuma din cand in cand. Se adauga 2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.


Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.


Se adauga in supa clocotinda compozitia de galuste ,cu lingura ( doua oua batute, in care se adauga 7 linguri cu gris , putina sare si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba cca. 5 minute.


Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.


Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .


 

TIPS-URI

1

Servita cu piper macinat presarat in farfurie, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ina 1

09.05.2010, 09:03

mai am, nadina . Am facut multa, ca maine plec de-acasa si nu stiu pentru cat timp

mena29 1

18.05.2010, 13:30

Ina 1

21.05.2010, 17:57

mena, msk !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste de gris