Ciorba de loboda cu ou intreg

de Ina in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 5157 vizualizari

 

Delicioasa calda, dar si rece, cu o ceapa verde alaturi.

 

INGREDIENTE

  • loboda ( cat cuprinzi in doua maini )
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 400 g. rosii in bulion sau 300 ml  suc de rosii
  • 1 litru bors
  • 5-6 oua
  • sare, delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu ou intreg:

Loboda o spalam si o oparim in apa fiarta cu sare, apoi scoatem loboda din apa si o tocam marunt. Nu aruncam apa, o punem in ciorba, cand fierbem legumele.


Punem legumele la fiert, apoi adaugam rosiile sau sucul de rosii si loboda tocata. Lasam sa fiarba inca 10 minute si adaugam borsul fierbinte.


Cand inca clocoteste, spargem ouale intregi in ciorba ( ca la ochiuri). Pentru a drege ciorba si a-i da un aspect si mai frumos, putem bate 1-2 oua si le punem in fir subtire in ciorba clocotinda. Potrivim de sare .


Oprim focul si adaugam leustean verde tocat marunt.


 

TIPS-URI

1

Ouale intregi dau si aspect, dar si gust delicios ciorbei.

2

Loboda rosie da culoare deosebita ciorbei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu ou intreg" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:49

eu fac aceasta ciorbica cu omleta de oua taiata fasiute dar o sa incerc si cu ou intreg.............bine arata ina asa ca imi iau furculitele si plec catre tine...........

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:50

pup si multa sanatate!

Ina 1

24.05.2010, 12:29

te pup si eu, medioto! Multumesc de urari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec