Ciorba de loboda cu ou intreg

de Ina in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 4510 vizualizari

 

Delicioasa calda, dar si rece, cu o ceapa verde alaturi.

 

INGREDIENTE

  • loboda ( cat cuprinzi in doua maini )
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 400 g. rosii in bulion sau 300 ml  suc de rosii
  • 1 litru bors
  • 5-6 oua
  • sare, delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu ou intreg:

Loboda o spalam si o oparim in apa fiarta cu sare, apoi scoatem loboda din apa si o tocam marunt. Nu aruncam apa, o punem in ciorba, cand fierbem legumele.


Punem legumele la fiert, apoi adaugam rosiile sau sucul de rosii si loboda tocata. Lasam sa fiarba inca 10 minute si adaugam borsul fierbinte.


Cand inca clocoteste, spargem ouale intregi in ciorba ( ca la ochiuri). Pentru a drege ciorba si a-i da un aspect si mai frumos, putem bate 1-2 oua si le punem in fir subtire in ciorba clocotinda. Potrivim de sare .


Oprim focul si adaugam leustean verde tocat marunt.


 

TIPS-URI

1

Ouale intregi dau si aspect, dar si gust delicios ciorbei.

2

Loboda rosie da culoare deosebita ciorbei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu ou intreg" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:49

eu fac aceasta ciorbica cu omleta de oua taiata fasiute dar o sa incerc si cu ou intreg.............bine arata ina asa ca imi iau furculitele si plec catre tine...........

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:50

pup si multa sanatate!

Ina 1

24.05.2010, 12:29

te pup si eu, medioto! Multumesc de urari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare