Ciorba de praz

de Bunica in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 19479 vizualizari

 

Fiind post , m-am gandit ca e buna o ciorba de praz.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de praz potrivite
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina mica
  • 200 ml. suc de rosii
  • fidea
  • zeama de varza
  • sare
  • verdeata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz:

Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza si fidea la sfarsit. Dupa ce a dat cateva clocote se potriveste de sare si se adauga uleiul. Cand s-a racit se pune verdeata proaspata sau uscata.

 

TIPS-URI

1

prazul fierbe foarte repede

2

se poate face si fara zeama de varza (fiecare o acreste dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ANCA 1

16.12.2009, 22:49

intre preferatele mele!! musai cu zeama de varza si eu! merge ff bine si orez in loc de paste.

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:09

Adinuta 1

21.12.2009, 16:57

Daca e ciorbita cu legume, sigur imi place o s-o incerc, Bunica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din rasol de porc