Oana

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 18.12.2008

RETETE1097
PRIETENI334
Retete / 2 Portii = 20 LEI

Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor

In 2 Portii = 20 LEI la 4 Mai 2017

Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano. Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si condimente. Pune intr-o tava hartie de copt si asaza aripioarele. Taie...

Tochitura cu mamaliguta

In 2 Portii = 20 LEI la 20 Apr 2017

Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron. Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron....

Frigarui de miel si salata asortata

In 2 Portii = 20 LEI la 13 Apr 2017

Taie pulpa de miel cubulete Taie ceapa rosie in cuburi si apoi pregateste frigaruile, alternand carne de miel cu ceapa si rosii cherry Amesteca intr-un bol boia dulce, usturoi granulat, sare, piper si menta uscata Unge frigaruile cu...

Spaghette cu somon si zucchini

In 2 Portii = 20 LEI la 6 Apr 2017

Fierbe separat spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Pune intr-o craticioara untul si uleiul, apoi usturoiul si zucchini taiat in jumatati de rondele Amesteca 2 minute apoi pune somonul taiat cubulete Condimenteaza cu sare si...

Musaca

In 2 Portii = 20 LEI la 29 Mar 2017

Intr-o oala cu apa rece pune la fiert cartofii in coaja, spalati bine in prealabil. Lasa-i sa fiarba 20 de minute, apoi scoate-i si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, pune uleiul intr-o tigaie incapatoare si lasa-l sa se incinga....

Plachie de peste cu mamaliga

In 2 Portii = 20 LEI la 23 Mar 2017

Pune pestele intr-o tava, condimenteaza-l cu sare si piper si pune peste el vinul alb. Lasa-l la marinat pana pregatesti legumele. Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul si lasa-l sa se incinga. Adauga ceapa taiata solzisori, apoi usturoiul taiat marunt si...

Supa minestrone

In 2 Portii = 20 LEI la 15 Mar 2017

Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min' Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin Adauga apoi cartoful taiat cubulete,...

Tarta cu legume colorate

In 2 Portii = 20 LEI la 8 Mar 2017

Aluat : Amesteca untul rece taiat cubulete cu faina, pana obtii mici firimituri. Pune un praf de sare si apa rece, amesteca putin, apoi adauga galbenusurile de ou si framanta pana obtii un aluat omogen. Pune-l in folie de plastic si lasa-l la frigider 15 min....

Desert tiramisu cu capsuni

In 2 Portii = 20 LEI la 23 Feb 2017

Tiramisu, reţetă adaptata dupa cea originală Separa galbenusurile de albusuri. Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul si se ingroasa. Adauga mascarpone rece, de la frigider si mixeaza usor, la...

Ciulama de pui cu mamaliga

In 2 Portii = 20 LEI la 2 Feb 2017

Pune uleiul intr-o craticioara mai adanca si lasa-l sa se incinga. Adauga ceapa tocata cubulete, usturoiul si morcovul ras. Soteaza pentru 3-4 minute pana se inmoaie putin. Pune apoi cubuletele de piept de pui si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Mai lasa 2-3 minute si amesteca pana...

Snitel de pui cu piure de legume

In 2 Portii = 20 LEI la 2 Feb 2017

Pune la fiert in apa cu putina sare legumele pentru piure: 2 cartofi taiati cubulete, 1 morcov taiat rondele si cand sunt aproape gata pune si cateva buchetele de broccoli. Poti folosi pentru piure ce legume preferi. Scurge apoi apa, adauga untul, sare dupa gust si paseaza bine legumele....

Ficatei de pui cu sos si piure

In 2 Portii = 20 LEI la 31 Ian 2017

Curata ficateii, spala-i bine cu apa rece si lasa-i la scurs intr-o sita. Pregateste legumele si taie ardeiul gras colorat in fasii, ceapa solzisori si usturoiul rondele. Pune uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca, apoi adauga ceapa si soteaz-o pentru 2 minute. Adauga usturoiul si...

Cordon bleu cu salata verde

In 2 Portii = 20 LEI la 31 Ian 2017

Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si,...

Afisate 1 - 13 din 13 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]