Tochitura cu mamaliguta

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 20 Apr 2017 | 19607 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios, doua portii, maxim de bunatate! Va invit sa testati!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ceafa de porc
  • 200 gr pulpe de pui dezosate
  • 150 gr cabanosi
  • 4 fire usturoi verde
  • 250 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 4 crengute cimbru proaspat
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • o lingurita boia dulce

Pentru servire:

  • 2 oua ochiuri
  • 50 gr telemea rasa
  • mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

  • Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron.

  • Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron.

  • Pune apoi in tigaie ceafa de porc taiata cubulete si las-o putin la rumenit pe toate partile.

  • Adauga deasupta puiul si cabanosul si pune usturoiul verde taiat marunt.

  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia dulce.

  • Pune 100 ml apa si lasa putin la fiert.

  • Adauga apoi sosul de rosii si crengutele de cimbru.

  • Lasa sosul sa fiarba putin.

  • Serveste tochitura alaturi de mamaliguta, cu branza telemea rasa deasupra si cate un ou ochi

TIPS-URI

1

Optional, poti adauga si putin vin in sos, pentru o aroma deosebita.

2

In loc de usturoi verde se poate folosi usturoi uscat, in functie de sezon.

3

Daca preferi sosul cu ceapa, poti adauga, dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana