Tochitura cu mamaliguta

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 20 Apr 2017 | 1711 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios, doua portii, maxim 20 de lei. Va invit sa testati!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ceafa de porc
  • 200 gr pulpe de pui dezosate
  • 150 gr cabanosi
  • 4 fire usturoi verde
  • 250 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 4 crengute cimbru proaspat
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • o lingurita boia dulce

Pentru servire:

  • 2 oua ochiuri
  • 50 gr telemea rasa
  • mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:



  • Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron.




  • Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron.




  • Pune apoi in tigaie ceafa de porc taiata cubulete si las-o putin la rumenit pe toate partile.




  • Adauga deasupta puiul si cabanosul si pune usturoiul verde taiat marunt.




  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia dulce.




  • Pune 100 ml apa si lasa putin la fiert.




  • Adauga apoi sosul de rosii si crengutele de cimbru.




  • Lasa sosul sa fiarba putin.




  • Serveste tochitura alaturi de mamaliguta, cu branza telemea rasa deasupra si cate un ou ochi



 

TIPS-URI

1

Optional, poti adauga si putin vin in sos, pentru o aroma deosebita.

2

In loc de usturoi verde se poate folosi usturoi uscat, in functie de sezon.

3

Daca preferi sosul cu ceapa, poti adauga, dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kytz 1

21.04.2017, 10:52

Aoleuuuuu !

noiinbucatarie 1

25.04.2017, 10:15

dantes 1

27.05.2017, 07:24

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi