Tochitura cu mamaliguta

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 20 Apr 2017 | 2276 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios, doua portii, maxim 20 de lei. Va invit sa testati!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ceafa de porc
  • 200 gr pulpe de pui dezosate
  • 150 gr cabanosi
  • 4 fire usturoi verde
  • 250 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 4 crengute cimbru proaspat
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • o lingurita boia dulce

Pentru servire:

  • 2 oua ochiuri
  • 50 gr telemea rasa
  • mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:



  • Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron.




  • Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron.




  • Pune apoi in tigaie ceafa de porc taiata cubulete si las-o putin la rumenit pe toate partile.




  • Adauga deasupta puiul si cabanosul si pune usturoiul verde taiat marunt.




  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia dulce.




  • Pune 100 ml apa si lasa putin la fiert.




  • Adauga apoi sosul de rosii si crengutele de cimbru.




  • Lasa sosul sa fiarba putin.




  • Serveste tochitura alaturi de mamaliguta, cu branza telemea rasa deasupra si cate un ou ochi



 

TIPS-URI

1

Optional, poti adauga si putin vin in sos, pentru o aroma deosebita.

2

In loc de usturoi verde se poate folosi usturoi uscat, in functie de sezon.

3

Daca preferi sosul cu ceapa, poti adauga, dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kytz 1

21.04.2017, 10:52

Aoleuuuuu !

noiinbucatarie 1

25.04.2017, 10:15

dantes 1

27.05.2017, 07:24

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Limba soacrei