Plachie de peste cu mamaliga

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 23 Mar 2017 | 3688 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati trunchi de merluciu
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 4 catei de usturoi
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb sec
  • 2 foi de dafin
  • cateva crengute de cimbru proaspat
  • 1 fir de oregano proaspat
  • 4 felii de lamaie
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste cu mamaliga:



  • Pune pestele intr-o tava, condimenteaza-l cu sare si piper si pune peste el vinul alb. Lasa-l la marinat pana pregatesti legumele.




  • Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul si lasa-l sa se incinga.




  • Adauga ceapa taiata solzisori, apoi usturoiul taiat marunt si lasa 2-3 minute sa se inmoaie.




  • Adauga apoi ardeiul gras verde si rosu taiat fasii si lasa-l sa se inmoaie 2-3 minute.




  • Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.




  • Pune apoi rosiile in bulion, adauga frunzele de dafin, crengutele de cimbru si frunzele de oregano.




  • Lasa sa fiarba 10 minute, apoi toarna sosul peste pestele din tava.




  • Peste fiecare bucata de peste pune cate doua felii de lamaie.




  • Pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade si lasa-l 30 de minute pana ce pestele este gata si sosul a scazut putin.




  • Scoate tava din cuptor si presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.




  • Serveste plachia de peste cu mamaliguta.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

miki_a 1

23.03.2017, 22:38

Ksenya 1

24.03.2017, 07:10

o idee buna pentru Buna Vestire!

dantes 1

25.03.2017, 07:51

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baccala in sos de rosii