Ficatei de pui cu sos si piure

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 31 Ian 2017 | 1623 vizualizari

 

Va plac ficateii? Daca da, iata o reteta rapida si tare gustoasa pentru masa de pranz sau pentru cina!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • ½ ardei gras rosu, galben si verde
  • 500 gr ficatei
  • sare
  • piper
  • o lingurita cimbru proaspat
  • 1 foaie de dafin
  • 100 ml apa fierbinte
  • 150 ml sos de rosii
  • patrunjel verde tocat
  • + garnitura de piure
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos si piure:

Curata ficateii, spala-i bine cu apa rece si lasa-i la scurs intr-o sita.


Pregateste legumele si taie ardeiul gras colorat in fasii, ceapa solzisori si usturoiul rondele.


Pune uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca, apoi adauga ceapa si soteaz-o pentru 2 minute. Adauga usturoiul si amesteca. Pune apoi ardeiul gras si mai lasa 2 minute. Adauga ficateii de pui si amesteca putin.


Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, cimbru proaspat, o frunza de dafin si adauga 100 ml de apa fierbinte. Pune capacul si lasa sa fiarba 8-10 minute, amestecand din cand in cand.


La final adauga sucul de rosii si mai lasa sa fiarba la foc mic 5 minute.


Presara patrunjel verde tocat marunt si serveste ficateii de pui cu sos si piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos si piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

05.02.2017, 06:50

Buni!

mirela0911 1

10.02.2017, 10:26

Îmi plac mult!

kytz 1

10.02.2017, 12:36

Place mult !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu salam sasesc, verdeata si cascaval