Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 7 Mai 2019 | 6647 vizualizari

 

O reteta germana, o combinatie perfecta si un gust nemaipomenit intr-o mancare absolut delicioasa facuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de rata
  • 1 varza rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cubulet de unt
  • 100 ml vin rosu
  • 3 linguri otet de cidru
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 2 lingurite zahar
  • 1/2 nucsoara rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Curata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita de la pulpe.

Seteaza programul Brown/Sote pentru 15 minute.

Pune pulpele de rata cu pielea in jos si lasa-le la prajit pe ambele parti cate 5 minute, pana se rumenesc.

Scoate-le apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de rata si adauga apoi ceapa taiata solzisori si amesteca pana se inmoaie usor.

Pune varza tocata fideluta, amesteca bine si adauga vinul rosu si otetul de cidru.

Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga zaharul, nucsoara si piperul cu lamaie.

Pune deasupra pulpele de rata si inchide capacul.

Inchide supapa de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 40 de minute.

Dupa ce programul s-a terminat aparatul intra automat p emodul Keep Warm, moment in care este bine sa il lasam asa pentru 10-15 minute, apoi se elibereaza presiunea si se deschide capacul.

Serveste pulpele de rata cu varza rosie cu felii de paine proaspata, este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune