Spaghette cu somon si zucchini

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 6 Apr 2017 | 1377 vizualizari

 

Un pranz super rapid, cu doar 20 lei pentru doua portii!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr somon
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 zucchini
  • 1/2 lingurita fulgi de chilli
  • sare si piper
  • 1 lingura chivas tocat
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 100 ml smantana de gatit
  • 150 gr spaghette
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghette cu somon si zucchini:


  • Fierbe separat spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

  • Pune intr-o craticioara untul si uleiul, apoi usturoiul si zucchini taiat in jumatati de rondele


  • Amesteca 2 minute apoi pune somonul taiat cubulete




  • Condimenteaza cu sare si piper, fulgi de chilli si 2 linguri zeama de lamaie (sau dupa gust). adauga si 2 polinice de apa fierbinte din oala in care fierb spaghetele.




  • Lasa pe foc 2-3 minute, apoi pune smantana lichida, mararul si chivas tocate marunt. Adauga apoi spaghetele fierte.




  • Amesteca usor sa se combine ingredientele si la final presara fulgi de chilli si parmezan ras



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette cu somon si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

07.04.2017, 21:49

Bunnn

mihaelar63 1

08.05.2017, 00:10

Placee !!! O reteta super

MirceaIonescu 1

08.05.2017, 11:24

O reteta usor de facut si gustoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat