Cordon bleu cu salata verde

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 31 Ian 2017 | 6144 vizualizari

 

Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui – 500 gr
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • faina
  • pesmet
  • 150 gr sunca feliata
  • 150 gr cascaval feliat
  • ulei pentru prajit
  • + garnitura de salata verde cu dressing de lamaie, ulei de masline, sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu salata verde:

Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic.

Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si, daca doresti, poti prinde fiecare bucata cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Pregateste apoi o farfurie cu faina, una cu pesmet si una cu cele doua oua batute. Peste oua, pune sare, piper, usturoi granulat, boia dulce si oregano.

Trece fiecare rulou prin ou batut, faina, iar ou si apoi pesmet.

Pune uleiul intr-o tigaie mai adanca si lasa-l sa se incinga bine, apoi prajeste rulourile la foc potrivit, pana devin aurii. Intoarce-le pe toate partile, cu grija, sa nu te stropesti.

Lasa-le apoi sa se odihneasca 5 minute si taie cordon bleu-ul in felii.

Serveste-l alaturi de o salata verde asortata si un dressing de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

09.04.2017, 18:47

trifadalia 1

20.02.2018, 13:09

apetisant

abstract01 1

09.10.2018, 01:13

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole alba