5 beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba in sezonul rece

Postat de ThePublicAdvisors in Cu de toate pe 18 Dec 2015, 11:33

Bucuresti, 17 decembrie: Ginkgo biloba, supranumit si “arborele miracol”, salveaza in fiecare an vietile a milioane de oameni, datorita actiunilor benefice in afectiunile cardiovasculare, ce reprezinta cauza de mortalitate numarul 1 la nivel mondial. In tari precum Germania si Franta, este cel mai folosit remediu natural.

Cu peste 40 de substante active, Ginkgo biloba este una dintre plantele medicinale cu cele mai cuprinzatoare efecte benefice pentru sanatate. Este recomandat persoanelor peste 30 de ani pentru cresterea tonusului si poftei de viata, iar persoanelor peste 40 de ani pentru imbunatatirea circulatiei.

In acelasi timp, Ginkgo biloba ofera o incredibila protectie pentru inima si face ca vasele de sange sa functioneze armonios si eficient. Este important ca oamenii sa aleaga un produs de calitate, cu adevarat eficient. De exemplu, ginkgo biloba din produsul Ginkana este in raport 50:1, adica din 50 kg de planta se obtine 1 kg de extract. Aspectul acesta se verifica usor pe ambalajul produsului, e necesar sa verificam daca scrie ”extract de Ginkgo biloba 24% Ginkgoflavone, 6% lactone terpenice”. Exista si diferente mai subtile. Unele extracte pot fi mai pure si in consecinta mai eficiente, iar altele de o calitate mai slaba. Cel mai mult conteaza de unde se obtine extractul de Ginkgo biloba.

De exemplu, extractul de Ginkgo biloba din suplimentul Ginkana de la Alevia este obtinut de la compania furnizoare Naturex, cu sediul in Franta, lider mondial in puritatea extractelor. Mai mult, acest extract este verificat la un laborator independent, care certifica puritatea sa. Ginkana contine cel mai pur extract de Ginkgo biloba dintre suplimentele alimentare.”, explica Florin Mitocaru, medic specialist medicina interna, manager general Alevia.

Efectele asupra organismului:

 

·         Atenueaza senzatia demaini si picioare reci” care apare in sezonul rece

·         Contribuie la marirea fluxului de sange spre creier si extremitatile membrelor. Imbunatateste circulatia sangvina: scade permeabilitatea capilarelor, relaxeaza peretii vasculari, dilata vasele, permitand cresterea fluxului sangvin, creste rezistenta vasculara (venotonic) si vasodilatatia arteriala.

·         Ajuta la imbunatatirea puterii de concentrare si capacitatea de memorare in sezonul rece

·         Combate radicalii liberi responsabili de procesul imba­tranirii si o multime de boli, datorita faptului ca frunzele de ginkgo contin doua tipuri de substante, flavonoide si terpenoide. Flavonoidele, spre exemplu, impiedica oxidarea colesterolului si a trigliceridelor pe peretii arterelor.

 

·         Creste eficienta metabolismului, regularizeaza neuro­transmitatorii si stimuleaza nivelul de oxigen din creier. 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola