Casuta Bucatarasilor - Jurnal de bord: Marea hlizeala, deschiderea! live blogging!

Postat de Bucataras in Casa Bucatarasilor pe 31 Mai 2014, 10:30

Articol pe placul a 42 bucatarasi
comenteaza

 Ziua a inceput cu zimbetul de buze. Normal, doar a sosit Cleme in Casuta Bucatarasilor. Impreuna cu sotul ei s-au urcat azi dimineata in tren si ... tzushti ... la Bucuresti!

......

Cu o zi in urma ... A sosit Medisor. Si ne-a adus un trifoi cu 4 foi. Plus zimbetelul lui Raducu, care le-a cucerit pe fete. 

Azi, un pic mai devreme ... Pe la 8:30, a venit Catalin de la "Insula cu perdele" si a montat din nou panouasul cu partenerii. Eu cu Cata al nostru ne-am instalat intr-un fel de atelier al lui Gepeto, il stiti, tatal lui Pinochio, ala mic negru de respira greu :)) In fine, stiu, nu se potriveste povestea :))), era din alt film ...

Cleme ne-a adus dulceataaaaaa de fragute ... Immmmmm, o delicioshenie! De Cleme zic :)))!

.....

Doi, trei si .... continuam numaratoarea: Robert, Danut, Mona, Amira ... zdranc, usa-n nas ... Miha si Gaby cioc, cioc :)). Desi-s pustoaice abia sarite de 18 ani, au limba pina la cot dupa cele 3 etaje urcate :)))) Le resuscitam ...

Motanel a sosit cu socata. E cea mai buna socata bauta ever ... Merisor a sosit cu Adrian. E cel mai bun Adrian for ever! :))) Si (by)Laura cu o scumpete de fetita, Amalia.

....

Si s-au intins platouasele! Fiti atenti:

Casuta bucatarasilor e plina de viata, exact ca in acest colt virtual unde ne simtim atit de bine! Iar bucatarasii sint cei mai frumosi oameni din lume! 

Cris a venit si ea cu TatalZmeilor si a adaugat un strop de veselie, iar cind sampania a inceput sa curga in pahare, cioc, cioc, cine bate la usa noastraaaa? Surprizaaaaa: Inaaaa!!! (il imbratisam cu drag, de la distanta insa, si pe Costelush!)

Gashka noastra frumoasa cresteeee: Krysty (Iubitica Trendy) si Ina (Reteta Video) ni s-au alaturat, iar acum citeva minute au sosit Rux si Dan! Este o zumzaiala tare placuta aici!

Ghiciti ale cui sint semnaturile din carticica de oaspeti?

Momentul in care au intrat pe usa Padre si Liliana a fost delicios: urale, bucurie si un "Saru'minaaaaa parinteee" lung al lui Cleme, urmat de imbratisari ca intre prieteni dragi! Superb!

Comentarii (58)

02.06.2014, 12:24

Da' poate n-ati remarcat ce prajituri bune facem la cei 18 ani pe care-i avem

02.06.2014, 17:29

Sidy am fost ocupate cu Raducu,finutul Medutei.O dulceata de copil!Treaba au facut cele de "18"ani))),dar n-am facut poze

02.06.2014, 19:43

Deci de la fragute am devenit si eu dintr-o acritura o deliciosenie...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!