Ceaiuri din cozi de cirese

Postat de Beea in Fructe pe 2 Iun 2011, 13:49

Ceaiuri din cozi de cirese

Ceaiul diuretic si antiinflamator: se pun la fiert intr-un litru de apa 30 de grame de cozi de cirese, se lasa sa fiarba timp de 10 minute; se strecoara si se beau 3 cesti pe zi.

Ceai pentru gripa: 50 de grame de cozi de cirese se lasa la macerat intr-un litru de apa timp de 12 ore. Apoi se fierb timp de 10 minute, dupa care se la sa sa infuzeze alte 10 minute. Se strecoara. Ceaiul se bea in 4 reprize pe zi.

Ceai pentru colici nefritice: se fierb 50 de grame de cozi de cirese intr-un litru de apa. Se strecoara si se bea o ceasca inainte de fiecare masa.

Comentarii (3)

03.06.2011, 21:07

eu beau din asta in combinatie cu matase de porumb pentru rinichi..e bun..oricum ceaiul este bun chiar daca nu ai nici o problema de sanatate

Lau

Lau
05.06.2011, 15:44

interesant

07.06.2011, 08:29

Foarte bun ceailu de codite de cirese!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia