Cheile Bicazului

Postat de Ina in Bucataras hai hui pe 9 Ian 2011, 13:56

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Prima data le-am vazut acum 8 ani si m-am indragostit iremediabil.  Cand ajungi acolo, ti se taie respiratia. Nu stii unde sa privesti mai intai pentru ca nu cumva, timpul alocat acelui moment ,  sa nu-ti ajunga sa vezi sublimul locului.

Situate la aproximativ 20 de kilometri de orasul Bicaz (jud. Neamt), Cheile Bicazului sint puntea dintre Transilvania si Moldova si s-au format prin eroziunile provocate de riul Bicaz. (Elemente de reper: Piatra Altarului - 1120 m altitudine, Piatra Pintestilor - 847 m, Piatra Arsitei - 835 m sau Piatra Surducului).

Sper ca imaginile surprinse de mine sa va aduca aminte cu placere de acel loc minunat, iar celor ce n-ati ajuns pana acum ,   sa va faca sa porniti cat mai repede intr-acolo.

 

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (17)

Ina

Ina
15.01.2011, 20:42

Multumesc, Carla

16.01.2011, 20:52

Intradevar tare frumos....si mie mi-au placut teribil de mult aceste locuri...............

30.01.2011, 16:52

Frumos Ina eu am fost intr-o excursie cand eram la scoala si mi-a placut,dar era greu cu autocaru pe serpentine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17