Ciocolata

Postat de miha in Alimente pe 25 Oct 2011 | 9009 vizualizari

Comentarii (55)

26.10.2011, 08:47

aici se imparte ciucalata??
"nu-i complet nevinovata" eu zic ca-i vinovata rau de dependenta noastra

Teo

Teo
26.10.2011, 09:35

Avem nevoie de aceste informatii,apreciez ca ai asezat alatiri si felurile de ciocolata si produsul finit!am auzit ca pe viitor ciocolata va concura cu pretul aurului!

26.10.2011, 11:57

"eu zic ca-i vinovata rau de dependenta noastra " Adevar grait-ai!

26.10.2011, 11:58

Teo, daca va fi asa, va fi o grea lovitura pentru mine.

Multumesc!

LUK

LUK
26.10.2011, 13:08

eu sunt alergica la anumite ciocolati(in speciale cele cu lapte..nu cele albe)..dar le mananc cu placere in creme..prelucrate si in combinatie cu alte "alimente"(lapte,frisca..)...nu ma deranjeaza

26.10.2011, 13:27

Luk, cel mai probabil esti alergica la alunele, nucile sau migdalele ce sunt continute de ciocolata, adesea in doza foarte mica, dar suficienta pentru a declansa criza alergica.

26.10.2011, 13:38

Ciucalataaa Ma bucur c-ai scris de ea, Miha, chiar coincidenta face ca incepusem sa citesc zilele trecute despre ea, ca ma rodea curiozitatea care-i este povestea, asa ca telepatia mere Partea comica e insa ca dintre toate ciucalatele, mie imi place cea alba, care nu e cioco adevarata

26.10.2011, 13:53

Alba simpla sau alba cu fructe de padure - yummy .
Ce va mai place ciocolata, fetelor

26.10.2011, 14:10

place place Cristi ...dar cred ca si tie

26.10.2011, 14:17

oh yes, sunt fan butlers - cea mai misto ciocolata irlandeza, facuta natural. iar aia alba de la butlers cu fructe de padure e de vis

26.10.2011, 14:26

cea alba nu ma prea tenteaza,desi combinata cu fructe de padure cred ca-i delicioasa

26.10.2011, 14:31

Cred ca la mine ordinea e cam asa:
1. alba;
2. neagra cu minim 60% cacao, imi place chiar si cea cu 90%.
3. normala insa cu ceva caramel in dansa .
4. restul.
Cea clasica, adica ciocolata cu lapte, era in top cand eram mai micut, acum a fost detronata de gusturi mai rafinate si mai speciale.

26.10.2011, 14:47

deci ,cand erai "mai micut", o preferai pe cea cu lapte
eu nu am o ordine anume,dar incerc sa ma abtin de la prea multe dulciuri
doar cand sunt foarte stresata musai sa mananc ciocolata

26.10.2011, 14:50

Miha, cum esti tu Dulcessa si ciocolatoasa, iti dedic o melodie la fel de dulce:

www.youtube.com/watch?v=bapO8qCaDyk

(ceva cu iubirea noastra care are gust de ciocolata si o inima de bomboana care bate ... adica sper ca-i asa, ca am cam uitat spaniola

26.10.2011, 14:59

da da...iubirea are gust de ciocolata... Cand esti mic iti place cea de lapte si cand esti mare cea amara.

26.10.2011, 15:00

26.10.2011, 15:02

Cristi...daaaa... imi place ciocolata... si n-am pierdut nici o ocazie sa declar asta.

Tare as fi curioasa cum e ciocolata aia fabricata natural.

26.10.2011, 15:05

Poate-ti va fi indeplinita dorinta candva .

26.10.2011, 15:05

Adinuta, ma bucur ca inima noastra de ciocolata bate la unison.

Nu inteleg spaniola, dar daca imi canta despre ciocolata chiar nu mai conteaza.

LUK

LUK
26.10.2011, 15:06

Nu nu Miha..la ciocolata in sine..am patit-o de cand am avut hepatita cauzata de "zahar candel" consumat in exces ..de atunci la anumite tipuri(marci) de ciocolata sunt alergica..in sensul ca ma incalzesc instant si simt furnicaturi pe limba..sunt anumite marci gen..Lindt sau Heidi cu care nu ma probleme..de la Milka sau Nestle in schimb..simt ca iau foc ..asta fara s afie sotul prin preajma

26.10.2011, 15:07

Daaa...cine stie cum voi ajunge eu in Irlanda si-ti voi bate la usa sa ma scoti la o ciocolata.

26.10.2011, 15:09

"da da...iubirea are gust de ciocolata... Cand esti mic iti place cea de lapte si cand esti mare cea amara. "

Miha

Ei, da-i buna iubirea amaruie, ca-i mai intensa asa

26.10.2011, 15:12

Apropo, va recomand acest articol, in special celor cu copii, dar tuturor, de fapt, ca e vorba de sanatatea noastra.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cele-mai-nocive-marci-de-ciocolata-din-romania-949016.html

Aici aveti care sunt tipurile de ciocolata fara E-uri din Romania (Anidor si Lindt), dar si cele mai slab calitative si de evitat (Poiana si Novatini).
Cititi-l si dati-l mai departe, incet incet se pot elimina de pe piata comerciantii care fac tampenii.

26.10.2011, 15:16

Miha ,daca te duci sa ma iei si pe mine
Cu Gaby si Criss ,ma duc in Australia

26.10.2011, 15:25

Ufff...zilele trecute citeam despre iaurt si probioticele din el... acum despre ciocolata... Noi incercam sa mancam sanatos, dar numai Dumnezeu stie ce-o mai fi in legumele si fructele pe care le cumparam... in carne...si in toate cele...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!