Cooking with Diva in bucatarie ( Cristina ) si Electrolux - Passion4Cooking

Postat de Dana Cristea - pusikmea in Bucataras hai hui pe 5 Dec 2011, 19:53

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Cu ce sa incep? cel mai bine ar fi sa incep cu inceputul....nu ma prea pricep eu la scris, insa o sa ma straduiesc sa iasa ceva bun din mine :D

Asadar, intr-o zi cu soare primesc un mesaj de la Cristina in care ma invita sa particip la concursul organizat pe site-ul ei, la prima aruncare cu ochiul, am zis nu, pentru ca nu stiam ce sa fac cu Andu in cazul in care castigam, apoi am mai tras odata cu ochiul si pe la celelalte fete care au castigat si care au ajuns din diferite parti ale tarii si mi-am zis, eu de ce sa nu pot ajunge? am vorbit cu al meu sot, inainte sa ma inscriu, m-a sustinut si m-a incurajat si iaca dupa cateva zile, mai exact pe 29 noiembrie aflu ca eu sunt castigatoarea concursului, am plans, am ras, am avut emotii din primul moment in care am aflat si pana cand am ajuns acolo si nu pentru premiu, ci pentru faptul ca urma sa gatesc live in fata publicului cu aparatura ultra moderna de la Electrolux si sa o cunosc pe Cristina. Deja pluteam, drept urmare vineri dimineata am cazut pe scari, m-am julit toata, iar pe langa asta abia mai puteam merge, pe moment am crezut ca mi-am rupt piciorul, insa am avut norocul si nu s-a intamplat asta.

Duminca dimineata mi-am luat gentuta si m-am urcat in autocar, si via Bucarest ....din nou cu niste emotii.....am ajuns ceva mai devreme in Bucuresti, intalnirea avea sa aiva loc in jur de ora 14:30...zis si facut....am urcat eu la etajul 3 in Unirea, mai exact la Flanco ( aripa Calarasi) si cand o vad pe Cristina, o fata superba din toate punctele de vedere, care era asa de linistita si fara emotii si care m-a incurajat tot timpul, au urmat pupaturile si ca prin minune mi-au disparut si mie emotii, apoi ne-am apucat de treaba, mai intai ne-am verificat lista cu ingrediente ca sa nu avem surpize pe parcursul Cooking-ului, apoi am gatit impreuna cu Cristina Tarta cu dovlecei si ciuperci care a iesit super, tort de ciocolata si prajitura krem a la krem.

Mi-a cam dat batai de cap cuptorul acela minune, insa pana la urma s-a rezolvat, apoi ca sa fie treaba treaba s-a branzit frisca, greseala mea a fost ca nu am specificat ce fel de frisca sa cumpere cei de la Electrolux si am avut o frisca de la Milli, care din pacate nu s-a imprietenit cu mine, apoi Alexandra, o fata tare dragalasa care s-a ocupat ca toate sa merga struna in acea zi, a dat fuga si mi-a cumparat alta frisca, mai exact Hulala, trec eu din nou la mixat, ca am mixat in ziua aia cat pentru un an :D ( ma dor si acum mainile) si surpriza, frisca era calda ( o luase de pe raft pentru ca la frigider nu aveau....) am bagat eu castronul la congelator, Cristina astepta dupa mine, iar frisca mea nu vruia sub nici o forma sa se intareasca, numai patisem niciodata asa ceva, dar toate au un inceput :)) am bagat apoi 2 plicuri de intaritor si abia atunci a inceput sa se intareasca cat de cat, pana la urma am terminat si prajitura care acasa o fac in 2 timpi si 3 miscari :))

Bineinteles ca nu am lasat nici eu prajitura cat trebuia la rece, nici Cristina tortul, pentru ca lumea deja dadea tarcoale, iar tarta sedea asa tantosa in vazul tuturor incat in cele din urma se facuse coada, asta pentru noi a fost cea mai mare satisfactie, si cand vezi ca omul mai cere o portie, deja esti in al noualea cer, cel putin eu asa m-am simtit :D Istovita de oboseala mi-am luat premiul, de care sincer uitasem complet, daca nu-si amintea Cristina, eu nu aveam nici o treaba si am parasit magazinul cu parere de rau, as mai fi stat inca o viata acolo, printre atatea aparaturi care mai de care mai sofisticata si mai buna. Daca as mai avea ocazia as repeta experienta fara sa stau pe ganduri. Multumesc Electrolux pentru premiu si ma simt onorata ca am avut ocazia sa cunosc oameni minunati, felicitari pentru ceea ce faceti, sunteti extraordinari!!!!! Si nu in ultimul rand iti multumesc tie Cristina pentru tot, ma bucur enorm ca te-am cunoscut!!!! p.s pozele sunt facute cu aparatul cristinei, de la care nu-mi mai pot lua gandul....

 

Comentarii (20)

06.12.2011, 13:47

va multumim tuturor, a fost foarte fain si as repeta aceasta experienta oricand

06.12.2011, 22:22

Felicitari,felicitari....esti o draguta !!!

08.12.2011, 11:44

ionela, iti multumesc frumos, te pup :*

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!