Cosercuta cu bunatati

Postat de diaconta in Cu de toate pe 27 Mar 2011, 22:07

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

    De cand ma stiu am respectat obiceiul acesta din ziua de Paste.Musafirilor veniti din alta zona a tarii le-a placut foarte mult.In ziua de Paste,ne trezim dis de dimineata,pregatim cosercuta minunata,imbracam vesminte noi si frumoase si mergem cu totii la Biserica.

    Am sa va spun ce punem in cosercuta,dar veti vedea asta si in pozele atasate.Vedetele indiscutabile sunt pascuta cu branza dulce si drobul de miel.Dar ele sunt acompaniate negresit de ouale vopsite dupa un obicei traditional din zona Ardealului(cu frunze si in coji de ceapa),o sticla de vin din cel bun,sare,cozonacul pufos,jambon,carnati,rulade de tot felul,ceapa verde si ridichi....si tot ceea ce mai vrem sa punem pe masa.

    Dupa Slujba,bucatele vor fi sfintite  si astfel ne vom aseza tihniti la traditionala masa de Paste in familie.Intotdeauna parca suntem mai veseli si mai multumiti cand stam la masa si ne bucuram unii de prezenta celorlalti,sa recuperam timpul trecut cand am fost prea departe sau prea ocupati ca sa ne vedem.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (38)

31.03.2013, 19:41

Frumos, cald, ziditor.

31.03.2013, 19:43

Asa este Padre

31.03.2013, 20:10

Nu stiam de obiceiul asta, asa se vopsesc ouale la noi, in coji de ceapa si frunze...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!