Cosercuta cu bunatati

Postat de diaconta in Cu de toate pe 27 Mar 2011, 22:07

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

    De cand ma stiu am respectat obiceiul acesta din ziua de Paste.Musafirilor veniti din alta zona a tarii le-a placut foarte mult.In ziua de Paste,ne trezim dis de dimineata,pregatim cosercuta minunata,imbracam vesminte noi si frumoase si mergem cu totii la Biserica.

    Am sa va spun ce punem in cosercuta,dar veti vedea asta si in pozele atasate.Vedetele indiscutabile sunt pascuta cu branza dulce si drobul de miel.Dar ele sunt acompaniate negresit de ouale vopsite dupa un obicei traditional din zona Ardealului(cu frunze si in coji de ceapa),o sticla de vin din cel bun,sare,cozonacul pufos,jambon,carnati,rulade de tot felul,ceapa verde si ridichi....si tot ceea ce mai vrem sa punem pe masa.

    Dupa Slujba,bucatele vor fi sfintite  si astfel ne vom aseza tihniti la traditionala masa de Paste in familie.Intotdeauna parca suntem mai veseli si mai multumiti cand stam la masa si ne bucuram unii de prezenta celorlalti,sa recuperam timpul trecut cand am fost prea departe sau prea ocupati ca sa ne vedem.

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (38)

31.03.2013, 19:41

Frumos, cald, ziditor.

31.03.2013, 19:43

Asa este Padre

31.03.2013, 20:10

Nu stiam de obiceiul asta, asa se vopsesc ouale la noi, in coji de ceapa si frunze...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47