Cum am descoperit apa calda:)

Postat de adnia in Bucataras eFeminin pe 22 Ian 2013 | 2873 vizualizari

Comentarii (9)

22.01.2013, 19:04

nu prea am avut de a face cu retetela Raw ,banuiesc ca sunt bune...si sanatoase.
tie iti urez multa sanatate

22.01.2013, 19:06

multumesc!daca vei avea curiozitatea sa le incerci, vei descoperi ca sunt gustoase, mai ales dulciurile!

22.01.2013, 19:46

Sănătate și multă răbdare! Doar cei ce trec, prin asemenea crize pot să-și dea seama ce înseamnă asta! Sincer nu am dat importanță Bucătăriei Raw, până acum . Deși, poate umeori am gătit Raw fără să știu asta

22.01.2013, 19:49

Nu prea stiu cu ce se mananca bucataria asta,dar daca tie iti face bine,cred ca este ok.

22.01.2013, 21:37

Important e sa te simti bine<

22.01.2013, 22:28

Cred ca atunci cand suntem linistite, totul revine la normal. Inclusiv alimentatia. Si pentru alimentatia Raw iti trebuie timp. Psyllium am luat si eu, numai ca sunt pretentioase. Trebuie sa bei foarte multa apa, altfel apar problemele. Nu spun ca nu sunt bune, dar la program dezordonat nu da roade. Cel putin asta am vazut la mine. Tot linistea trebuie sa primeze. Despre chinezi se spune ca mesteca mancarea de 40 ori inainte sa o inghita si ca masa trebuie sa fie masa, oriunde te afli.

23.01.2013, 12:40

Bine ca ai reusit sa iti rezolvi problema pe cale sanatoasa si nu cu medicamente.Bravo!

23.01.2013, 19:58

aliliana, ai dreptate cu psyllium...trebuie sa consumi foarte multa apa, altfel nu se vad rezultatele. iar in privinta vietii dezordonate, uneori nu avem ce face, nu mereu tine de noi!dar tot trebuie sa avem mare grija de sanatate!

23.01.2013, 19:59

Rocsi, uneori mai iau si medicamente, dar foarte rar...in mare parte, crizele puternice am reusit sa le mai evit de cand am descoperit alimentatia de alt tip.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!