Cum am profitat de premiul castigat la Casa Magica, Busteni

Postat de Ina in Bucataras hai hui pe 1 Iul 2011, 22:11

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

   Dupa ce v-am stresat 4 luni  cu voturile   ( desi  cred ca  mai mult v-a stresat Rocsi, pentru mine  =))  )  , a sosit momentul sa  va prezint  vestita  “ Casa  Magica - Busteni “ .

  Totul  a  inceput  in decembrie  2010 cand, aflandu-ma cu Costel  la vila Casa Magica  din Busteni , am vazut afisul de concurs de la receptie  ( de fapt, Costel  l-a vazut si mi l-a aratat si mie ) .  Fiind imediat dupa concursul  Hapi Pap, cand am reusit sa adun destul de multe voturi intr-o perioada  relativ scurta, mi-am zis ca pot castiga acest concurs . A fost mai mult un pariu cu mine insami ,  pe care l-am si castigat  ;) . Cu  ajutorul vostru - al bucatarasilor, al colegilor si prietenilor  ( inclusiv cei virtuali, de pe dc++ si Facebook) .    Tuturor ,  VA MULTUMESC!  >:D<

   Mi-ati oferit o saptamana minunata la vila Casa Magica Busteni ***,  o vila  ingrijita, primitoare, cu  personal  vesel, politicos si … foarte tanar !!!  =))  Totul miroase a proaspat, camerele sunt  suficient de spatioase, in pat dormi lejer 2 persoane ( deci o familie cu 2 copii se poate caza aici fara sa achite taxe de cazare pentru acestia ) . 

   Mi-aduc aminte de anul 2005 cand, aflandu-ma la un seminar in statiunea Mamaia, la un hotel de 4 stele ( pe atunci se stia ca era al lui Cristi Borcea  :P ) am fost cazata intr-o camera in care lenjeria de pat nu era schimbata . O sa ziceti:  “vai! “  … Asa am zis si eu,  dar faza tare a fost cand, plangandu-ma la receptie ca in camera mea lenjeria e déjà folosita,  apare una dintre colege si zice: “ camera mea nu are…pat “ =))))))) . Si nu avea :D, iar receptionera atunci a aflat ca in hotel erau si camera fara pat . 

   Eh…dar sa revenim la Casa Magica. 

   Sejurul a inceput  extrem de frumos : am ajuns la timp , baiatul de la receptie, foarte amabil,   ne-a dat cheile de la camera cerandu-si totodata scuze ca nu-s si sefii de fata ( doar eram un vip, nu? :)))  ) .

   La cina am servit ceva usor ( mancasem bine in tren ) . Dupa ce am terminat , nota de plata intarzia sa apara, dar nu ne-am impacientat , nu eram singurii clienti… Am decis sa dau un telefon, sa treaca timpul, moment in care apare unul din ospatari ( comanda ne-o luase o domnisoara ) si aseaza tacamuri in dreptul nostru.  Oprindu-ma din discutia telefonica, zic: “ – Multumim, noi am servit déjà, asteptam nota de plata “ . Tipul, tacut,  lasa tacamurile  si pleaca. Imi continui discutia la telefon, moment in care apare domnisoara care ne servise  si de la care asteptam nota de plata, cu doua portii imense de … clatite banatene :D  . Gandindu-ne ca a gresit masa, zicem impreuna, eu si Costel :  “ -Domnisoara, noi vrem doar nota de plata, altceva nu am comandat ! ( nici nu imi dadusem seama ca era un desert, eram putin iritata de “confuzia” creata si de faptul ca intarzie nota de plata…. Afara era frumos si vroiam sa ne plimbam :))) ) .  Iar domnisoara, usor amuzata de iritarea noastra, ne face semn sa citim ce scria pe desertul adus.  Abia atunci mi-am dat seama de ceea ce se intampla : Era o surpriza din partea casei : pe o portie de desert scria “FELICI”, iar pe cealalta “ TARI  , INA   ! “  .  A fost un moment emotionant, deosebit, de care  ne-am amuzat  intreaga seara.  Eram satula, dar nu puteam sa refuz asa un desert delicios . Si-n plus, era facut special pentru mine!!!   ;;))  . Mi-a parut rau de ce am lasat in farfurie  :”> , pentru ca n-am putut manca tot si mi-a fost rusine sa iau in camera sa termin mai tarziu =)))))  

Surprizele au continuat  si a doua zi. Vrand sa-mi fac programare la SPA, am aflat ca programarea era déjà facuta : aveam in program o sedinta de vibromasaj si una de hidromasaj :X  . Evident, din partea casei…  Ne-am simtit excelent, asa incat  am revenit zilnic,  incercand  aproape toate procedurile din salon : sauna, masaj, vibromasaj, detoxifiere ionica .

   Primele 3 proceduri le-am facut pentru sentimental de bine pe care mi-l genereu  instantaneu, iar detoxifierea ionica pentru ca era ceva al carui efect imediat nu-l simteai, dar il vedeai .  Procedeul  de detoxifiere urmat acolo  este  unul  bazat pe principiul electrolizei si a particulelor de ioni negativi si pozitivi.

   Urmarind canalele de comunicare ale organelor, pana la nivelul talpilor picioarelor, aparatul  accelereaza procesul natural de detoxifiere al organismului. Eliminarea toxinelor, metalelor grele si celorlalte impuritati ale organismului se realizeaza prin aceste cai de comunicare, in doar 30 minute. 

Rezultatele sunt vizibile imediat : apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru din primele minute, relevand gradul de toxicitate din organism. In cazul meu apa a devenit de un maro intens, cu foarte multe suspensii , fapt ce releva un continut mare de toxine la nivelui ficatului si al bilei ( lucru pe care eu il stain  déjà :P )  ( Vezi foto ) 

   Timp de 8 zile  am fost o rasfatata , m-am relaxat la maxim ( psihic, pentru ca de relaxare fizica  n-am avut timp =))   ).  Zilnic am facut cate o excursie : in Busteni,  la Sinaia  ( orasul si traseul la pas , prin padure  pana la Stana Regala ), la Brasov ( centrul  orasului si  bisericile evanghelice fortificate   de  la  Prejmer si Harman )  

   Eh…dar de ce sa va mai plictisesc cu povesti? Mai bine va las sa admirati fotografiile, ca tot nu-s eu talentata  la scris :”>   

   Inca odata, va multumesc din suflet pentru sustinerea la concurs >:D<  

   Sunt sigura ca m-ati mai fi ajutat  daca continuam, dar ce-i mult strica ;)  Si-n plus, eu vad concursurile facute pentru toata lumea,  nu doar pentru “cine poate” :P 

   Multumesc , pe aceasta cale, organizatorilor concursului si intregului personal de la Vila Casa Magica, pentru oportunitatea de a petrece o saptamana de neuitat in "familia" lor >:D<  .

 

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii (54)

19.07.2011, 20:56

Da-mi voie sa te felicit si sa ma bucur din toata inima am admirat o Inisor vesela si fericita, frumoasa si relaxata....si o locatie exceptionala

19.07.2011, 21:24

Felicitari Prin intermediul pozelor ne-ai inclus si pe noi in acele imagini.Ma bucur ca v-ati relaxat si ati avut parte de zile minunate

15.02.2016, 21:09

Se pare că eram la începuturi a la Bucătăraș, de am ratat acesată postare N-ar strica nici acum o săptămână de relaxare

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola