Super premii de la Zepter! Timea a castigat premiul 1!

Postat de Bucataras in Concurs pe 20 Noi 2012, 23:45

Articol pe placul a 34 bucatarasi
comenteaza

 Dragii mei! Impreuna cu partenerul Zepter am deschis o sectiune de articole utile pentru cei care vor sa cunoasca tehnologia Zepter si o sectiune de retete preparate in vasele Zepter, pentru ca nu toata lumea care are asemenea ustensile in bucatarie stie sa le foloseasca foarte corect. recunosc, in ultima categorie am fost si eu pina sa citesc articolele si retetele din cele doua noi sectiuni ale bucatarasilor.

Spre exemplu, in urma cu doua duminici, am testat in bucataria mea prepararea aceluiasi tip de mancare pe doua cai diferite. Am folosit aceleasi ingrediente.

Am preincalzit cuptorul la 220 grade si am asezat intr-o tava 2 pesti dorada, unsi cu ulei de masline si umpluti cu rosii uscate si o crenguta de cimbru proaspat. Am adaugat apa, vin alb, o foaie de dafin, citeva rosii cherry, ceapa taiata pestisori , sare, piper... Am dat tava pentru o ora la cuptor.

Am oprit aceleasi ingrediente si pentru pregatirea retetei in vasul Zepter. Pestele l-am sters cu servetel, l-am sarat si uns cu putin ulei de masline. Peste legume am pus o lingura de ulei si le-am amestecat amesteca. Aici incepe tehnica folosirii vasului Zepter! Se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi. Se pune pestele in vas si langa el legumele. Se pune capacul si se lasa 1 minut. Se intoarce pestele pe partea cealalta, se amesteca legumele, se pune capacul, se lasa iar 1 minut, se opreste focul, se lasa cu capacul pus cam 6 minute si se poate servi.

Pestele la cuptor s-a facut in putin mai mult de o ora, iar cel in vas Zepter in circa 15 minute. Avantaj la gust, atit pestele, cat si legumele, in dreptul vasului Zepter.

Ce propunem:

Incepind de azi, 21 noiembrie, si pina pe 2 decembrie, in pagina fiecarui bucataras va fi un banner Zepter. La click pe el, vei fi provocat sa raspunzi corect la o intrebare, al carei detaliu se gaseste simplu in articolele din categoria Zepter. Cei care raspund corect vor fi invitati sa accepte propunerea de participare la un cooking show live, pe care bucataras.ro il va organiza impreuna cu partenerul Zepter.

Premiile:

Cei care accepta invitatia vor intra intr-o tragere la sorti al carei mare premiu este un vas Zepter! Dar iata premiile acestei prime etape:

TF-015-20      vas pentru frigere, diam 20 cm, 1.5 l                

LX-182          tava rotunda cu manere aurite, diam 32 cm       

 VGW-0046      curatator pentru cartofi                               

Premiile sint oferite de partenerul Zepter!

Castigatorii:

Cineva acolo sus o iubeste! Chiar de ziua ei, Timea a fost preferata sortilor pe siteul www.random.org, fiind pozitionata pe locul 1, astfel ca ea va intra in posesia vasului Zepter. Tava o va primi Mioritica, iar curatatorul de cartofi ajunge la Miha!.

Comentarii (42)

07.01.2013, 16:39

felicitari!sa va bucurati de ele!

Lau

Lau
07.01.2013, 16:53

felicitari

27.06.2013, 22:02

felicitari

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]