Cum iti pregatesti casa de Craciun

Postat de Bucataras in Craciun pe 28 Oct 2011, 21:14

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

 Craciunul inseamna zile petrecute alaturi de familie, bucurie, surprize placute, Mosul si, nu in ultimul rand, bradul impodobit si decoratiunile pentru casa.  Magazinele abunda de astfel de produse si este imposibil sa nu te simti coplesit in fata misiunii de a cumpara cadouri deosebite si de a realiza aranjamente care sa reflecte cat mai bine propriile idei si sentimente despre Sarbatorile de iarna.

Daca ne mai gandim si la timpul de care avem nevoie pentru a face toate acestea, lucrurile par sa se complice deja. Si cum o mana de ajutor nu strica niciodata, puteti apela la firme specializate care sa va decoreze locuinta, sa va impodobeasca bradul sau sa aduca celor mici daruri neasteptate si chiar pe Mos Craciun.

  Decoratiuni de vis cu efort minim

  Pe perioada de iarna, serviciile oferite de firmele specializate in decorarea spatiilor sunt vaste si pornesc de la impodobirea bradului pana la amenajarea completa a unei locuinte. Ofertaeste personalizata in functie de gusturile si de preferintele clientului, dar, desi nu exista pachete de servicii predefinite, puteti beneficia de consilierea angajatilor, cu ajutorul carora puteti alege decoratiunile care vi se potrivesc.

 Anul acesta se poarta nuantele de mov, este afirmatia celor mai multe dintre persoanele care activeaza in domeniu. Desi nu egaleaza popularitatea movului, se cauta si nuante de rosu, auriu, argintiu, verde vibrant sau portocaliu, la care se adauga sclipici. Cele mai nou aparutedecoratiuni de interior sunt brazii in culori neobisnuite si indeosebi cei negri, dar si figurinele in forme creative.

Pentru exterior, Razvan Oneata - director general Select Events, recomanda, „ca si noutate, instalatiile electrice cu leduri, cu o lumina tip «gheata» si culori diferite, incepand cu clasicul alb, urmat de albastru, rosu, auriu, multicolor si mov deschis. Sunt de doua ori mai economice si au o durata de viata de pana la 250.000 de ore".

 Montajul unui decor complet este de una-doua zile si cuprinde, pe langa instalatiile tip turturi pentru streasina casei, plase de lumini pentru ferestre, instalatii tip plasa pentru copaci, contur pentru casa sau gard cu furtun luminos, precum si figurine de exterior: reni electrici cu sau fara sanie, oameni de zapada, ursi polari sau Mos Craciuni gonflabili.

 Amenajarea la interior a unei locuinte dureaza, in functie de firma si de aranjamentele alese, de la cateva ore pana la o zi. Timpul estimat de Razvan Oneata pentru impodobirea unui brad, crearea coronitei pentru usa si a aranjamentului pentru masa si plasarea decoratiunilor si a candelelor este de minimum sase ore.

 Pentru lucrari mai complexe, perioada de amenajare se poate extinde pana la 12 ore si implica montarea si decorarea bradului de Craciun mai mare de 3,5 m inaltime, ghirlande pentru balustradele interioare si ferestrele casei, figurine de interior: braduti metalici luminosi, aranjamente de masa cu lumanari, braduti naturali de 60-70 cm decorati, decorarea semineului si coronita de usa.

 Preturile variaza si ele in functie de optiunile fiecarui client, de la cateva sute de lei pana la 6.000 de lei.

 Vine Mos Craciun!

 Brazii si decoratiunile specifice Sarbatorilor de iarna nu sunt singurele pe care le puteti obtine apeland la o firma specializata. La fel de usor il puteti chema si pe Mos Craciun. Pentru copii, intalnirea cu Mosul este unul dintre cele mai emotionante momente despre care povestesc apoi multe zile in sir si vor avea cu siguranta o placere deosebita daca il vor surprinde chiar atunci cand pune cadourile sub brad. Exista numeroase firme de unde il puteti inchiria pe Mos Craciun, in fiecare zi a lunii decembrie, iar la cele mai multe dintre ele, tariful este perceput la ora.

Reprezentantii CV Casting, una dintre agentiile de profil, spun ca un Mos trebuie sa fie carismatic, vesel, fermacator, cu mult lipici la copii, cu barba alba si zambet cald. Intruchiparea unui asemenea personaj este un lucru ce necesita precizie, finete, dar si imaginatie si emotie.

 Daca bugetul nu va permite sa il luati acasa pe Mos Craciun, puteti sa obtineti o scrisoare de la el pentru cei mici. Echipa ScrisoriDeLaMosCraciun.Com trimite scrisori personalizate de la Mosul pentru toti copiii.

 Mesajele sunt personalizate cu numele copilului, varsta, orasul in care locuieste, numele celui mai bun prieten, cadoul pe care il doreste, plus un mesaj special din partea parintilor. Atat scrisoarea, cat si plicul sunt din hartie speciala, imprimate cu o imagine sugestiva de Craciun, dar si cu stampila si semnatura Mosului.

articol in parteneriat cu euforia.tv

Comentarii (2)

29.10.2011, 19:47

deja parca simt apropierea Craciunului!!!

02.12.2013, 09:04

minunat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]