Cutitele Ceramice

Postat de Thalia in Ustensile de bucatarie pe 12 Mai 2014, 15:31

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Procesul de fabricare a cutitelor ceramice este complicat si necesita timp. Pentru a obtine o lama, zirconiu ceramic este supus la o presiune de 300 t si apoi stins la o temperatura de 1300-1600 Grade Celsius.  Cutitele ceramice sunt fabricate in cuptoare speciale. Materialul ceramic Zirconiu, din care sunt fabricare cutitele ceramice, este un material care rezista in timp, fara sa se deformeze. Prin urmare, lama bine ascutita se pastreaza pe o lunga perioada de timp. 

Avantajele cutitelor cermice sunt:

1. Sunt ecologice;

2. Nu oxideaza legumele si fructele la taiere, asa cum se intampla in cazul cutitelor cu lama din inox;

3. Fructele sau legumele acidulate nu actioneaza asupra lamei, ducand la tocire;

4. Design elegant si colorat;

Cutitele ceramice necesita ingrijire mai atenta decat cutitele din inox deoarece sunt mai fragile. Unele din sfaturi sunt:

1. Nu se spala in masina de spalat vase;

2. Nu utilizati cutitul pentru a desface sau deschide ceva;

3. Se utilizeaza pe o placa de taiere cu acoperire moale (lemn sau plastic)

Comentarii (2)

12.05.2014, 16:31

Am achizitionat si eu dar tot cele clasice le folosesc

12.05.2014, 17:42

Eu am 2 dar e o placere sa le folosesc, mai ales cand tai legume

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]