Danone si reclamele sale mincinoase

Postat de adasev12 in Alimente pe 28 Iul 2011 | 4853 vizualizari

Comentarii (16)

29.07.2011, 15:03

sper sa va fie de folos...pe mine una m-a convins!

30.07.2011, 10:39

cum facem iautrul de casa sa nu mai cumparam prostiile astora??

30.07.2011, 11:04

era de asteptat sa nu fie sanatoasa,dar parca pea si-au batut joc..bravo ada

30.07.2011, 11:42

cristinne...eu ti-as sugera sa faci din lapte lasat la prins...daca ai de unde lua lapte de la tarani, e super...il lasi sa se prinda...adsica sa se acreasca...apoi il storci de surplusul de zer si il amesteci, mai adaugi fructe de care vrei, o lg de miere...si gata iaurtul...sau cu iaurt cumparat acru...mai vezi si alte retete la bucatarasi.... ...sper sa-ti fie de folos...pup

30.07.2011, 11:44

rocsi...nu stiu daca asa o fi sau nu...eu oricum nu credeam prostiile cum ca regleaza tranzitul intestinal si alte prostii...oricum, nu mai cumpar, cert!

30.07.2011, 12:19

iaurtul eu il fac asa/la o jumatate de litru de lapte nefiert pun o jumatate de litru de lapte fiert si caldut,daca ai si 2 linguri de iaurt.amesteci bine acoperi vasul si il lasi la loc cald pana se prinde.daca este lapte bun de la tarani face si smantana deasupra pe care eu o adun cu o lingura si o pun intr-un borcan cu capac o agit bine si o dau la rece.asa am si iaurt si smantana facute de mine.in iaurt poti pune fructe pasate si miere si ai iaurt cu fructe.

30.07.2011, 17:16

urata treaba!!!!

30.07.2011, 18:21

Mersi Ada! E bine de stiut.

31.07.2011, 08:36

am inteles

reteta cu laptele prins o stiam de la mamaie.. car e din moldova si are 2 vaci.. lasa laptele la prins , alege peste 2 zile smantana si ramane cu "chisleagul" adica cu iaurtul..acolo asa se zice) diferenta fata de astea din comert este ca al mamaiei este mult mai acru. Din acest chisleag face apoi si branza de vaci proaspata, daca o pune nitel pe fo caldut la prins, sau o lasa in strecatoare pt a se inchega in iar alte maxim 2 zile,

Lau

Lau
31.07.2011, 14:59

felicitari pentru articol
eu nu cumpar iaurturi,la fel procedez s eu sa fac iaurtul

31.07.2011, 16:18

multumesc pentru articol dar daca nu ai lapte de vaca bun(adica de la tara),din care putem sa facem iaurt?de multe ori daca il lasi la prins miroase urat si nu il mai poti manca

01.08.2011, 10:37

marieta, si eu fac cam tot asa...
moona, corina...

01.08.2011, 10:37

cristinne, si ai mei tot asa fac...

01.08.2011, 10:39

sufletista...
1976...nu stiu ce sa zic...incearca cu laptele din comert proaspat...nu de ala cu lunga conservare, este si proaspat care are termen de valabilitate doar 2-3 zile...eu am facut cu ambele si mi-a placut rezultatul( eu sunt in italia, nu sunt in romania...dar sigur sia casa e bun laptele...) dar daca stai la oras, cu siguranta in piata vin tarani cu lapte...tre sa gasesti...

01.08.2011, 10:42

1976....eu mai fac iaurt pt copii asa: iau un iaurt acru, ca ala sigur nu are prostii in el, apoi asaug o cana de lapte si i l-ita de amidon , le amestec si le pun pe foc sa dea doua trei clocote sa se lege ca o crema...apoi pasirez doua trei fructe...de care am... , adaug si o lg de liere sau zahar si amestec totul...dau la rece si gata iaurtul...

sau: lapte simplu si adaus de branza de vaci, legi tot cu amidon si adaugi fructe...sau mai stiu eu...mai inventezi ...cam ce ti-ar palcea tie ..pup

01.08.2011, 10:49

facem si noi asa cristinne//e foarte bun
-eu mai fac si reteta asta http://www.bucataras.ro/retete/iaurt-de-casa-21765.html..ne place mult!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari marinati, cu ceapa
  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!