Delaco lansează cel mai “Suplu” caşcaval de pe piaţă

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 5 Mai 2014, 10:48

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza
Delaco lansează cel mai “Suplu” caşcaval de pe piaţă

Gama aduce şi un unicat pe piaţa: primul caşcaval afumat cu un conţinut redus de grăsime.   Delaco Suplu Afumat urmează acelaşi procedeu natural de afumare la rece pe care îl urmează şi cascavalul Delaco afumat. Roţile de caşcaval sunt găzduite în afumatoare pentru 6-12h, în functie de mărime. La afumare se foloseşte doar fum de lemn de fag, considerat de sute de ani cel mai bun pentru aromă şi gust.  

“Am conceput această gamă astfel încât să aibă succes atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor. De obicei ei sunt lăsaţi în planul secundar când e vorba de produse cu mai puţină grăsime pentru că sunt mai puţin dispuşi să facă un compromis în ceea ce priveşte gustul. Sunt mai greu de mulţumit, pentru că sunt fani… dar îi preferăm aşa. Aveam déjà cel mai bine vândut caşcaval afumat în comerţul modern, noul Suplu Afumat este o completare firească.“ a declarat Daniela Dumitraşcu, Marketing Manager, Delaco.

Produsele sunt disponibile  în magazine începand din această lună şi sunt uşor de recunoscut prin eticheta- siluetă aplicată pe roţitele de caşcaval.

Despre Delaco

Înfiinţată în 1996, compania Delaco este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa brânzeturilor din România. Din iulie 2010, Delaco este parte a grupului Bongrain, numărul 1 mondial în specialităţi de brânză. În afară de mărcile proprii - Delaco şi Milkana, Coeur de Lion si Caprice des Dieux, compania Delaco este distribuitor unic în România pentru mărcile Zott, Bergader, Joya, Arla şi Lurpak.

Comentarii (3)

05.05.2014, 10:53

Eu abia aştept să se coacă roşiile în solar, aşa am să pot da un verdict corect şi serios pentru acest caşcaval. Până atunci, am să-l folosesc în alte combinaţii, căci idei am berechet, cu practica stau mai rău.

05.05.2014, 10:59

Gras,slab,cascaval cu gust sa fie...

05.05.2014, 12:03

bun, bun...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53