Dezamăgire

Postat de diaconta in Cu de toate pe 14 Mai 2017 | 1836 vizualizari

Comentarii (25)

14.05.2017, 22:24

Cred ca e bine ca ai asternut aceste randuri, altceva nu stiu ce sa zic.....niciodata nu poti multumi pe toata lumea, indiferent de intentiile tale.......eu tot mai sper ca se poate.....

14.05.2017, 22:31

E simplu şi complicat deopotrivă, Die. În seara asta, culmea, după o întâlnire frumoasă cu prietenii bucătăraşi de ieri, mă gândeam serios să-mi închid contul de-aci definitiv pentru motive mai mult decât întemeiate. Fireşte, experienţa vieţii (chiar nu mai sunt aşa de tânăr) m-a învăţat că a rămâne, măcar şi pentru un om care merită, este mai mult decât o datorie, este un ţel de viaţă care dă naştere speranţei.
Ieri chiar am discutat cu o parte din cei prezenţi despre o eventuală întâlnire, ba chiar şi acasă vorbim despre asta, dar trăim într-o lume în care hotărârile nu le luăm numai ţinând cont de voinţa npastră şi luând în calcul şi chestiile care sunt independente de voinţa nostră. Azi mă gândeam că am participat la vreo 6 întâlniri cu bucătăraşii, incluzând aici şi două picnicuri. Aş veni cu drag şi la alte întâlniri când acest lucru îmi este posibil fiindcă aş veni cu drag. De aceea, dacă timpul ne va permite, acest lucru este realizabil, ţine de bucuria pe care am trăit-o alături de unii din voi fie direct pe site, fie ori de câte ori ne-am întâlnit.

14.05.2017, 22:33

Cleme,nu e vorba de a multumi pe toata lumea.Pentru asta s-a inventat toleranta si compromisul.Eu nu mai sper nimic.Am spus doar ceea ce aveam de spus si ce ma "apasa",ca sa ma pot ocupa de alte probleme care ma vor tine destul de ocupata si pe care nu-mi permit sa le tratez cu indiferenta.

14.05.2017, 22:39

Eu sper ca sunt o smintita optimista si incerc sa nu ma gandesc prea mult la chestii care m-au ranit si dezamagit, probabil ca si eu am dezamagit si ranit, cu voie sau fara voie.....

14.05.2017, 22:39

Padre,fiecare decide ce este ceea ce isi doreste.In ultimul timp am invatat ca,oricat de dureros este uneori,trebuie sa pun punc si sa plec mai departe.Nu pot si nu vreau sa raman in "relatii" care nu functioneaza.Pentru mine timpul a devenit foarte pretios si incerc sa-l gestionez pe masura.

14.05.2017, 22:41

Cleme,asa cum imi place sa lamuresc lucrurile cand sunt dezamagita,prefer sa le lamuresc si atunci cand eu dezamagesc,daca stiu despre asta.

14.05.2017, 22:44

14.05.2017, 22:46

14.05.2017, 22:48

Adevăratul punct nu-l punem decât o singură dată în viaţă, la final. Restul semnelor de punctuaţie ce ne definesc raportările la timp şi la oameni sunt permise, de aceea, uneori, măcar între paranteze să lăsăm loc pentru cei care într-adevăr merită, pentru cei care, în timp, şi-au câştigat un locşor în inima&mintea noastră.

14.05.2017, 22:50

14.05.2017, 22:54

Eu am nadejeda ca revederea asta va avea loc. De ce spun asta? Pentru ca ieri am vazut oameni dornici sa se vada si sa se realizeze acest lucru. S-a adus in discutie sfarsit de august, inceput de septembrie. Locuri frumoase exista.

14.05.2017, 22:57

14.05.2017, 23:03

Padre,fiecare persoana ramane in locul pe care l-a ocupat in sufletul meu.Uneori totusi eu insist sa pun punct relatiei cu o persoana,atunci cand aceasta relatie se dovedeste a fi inutila.Toleranta cum ma stii,au fost situatii in care am tot amanat sa fac acest lucru,dar cand am decis sa fac asta,am realizat ca ar fi trebuit sa las intuitia sa decida cu mult timp inainte.Nu as fi risipit clipe pretioase,sentimente ori sperante in zadar.

14.05.2017, 23:05

Liliana,ma bucur pentru voi daca veti reusi si ca va mai doriti sa faceti asta.

14.05.2017, 23:16

Dia, se pare că anul acesta a fost să fie mai cu probleme pentru mulți dintre bucătărașii care obișnuiau să spună prezent la întâlnirile noastre, cel puțin eu așa am perceput și nici perioada obișnuită nu a mai fost benefică pentru toți.
Dar eu cred că întâlnirea va avea loc și anul acesta, pentru că ieri s-a reluat discuția, doar că nu va fi in Maramureș așa cum discutaserăm de la început, ci probabil tot prin centru țării să fie distanțele convenabile cât de cât.
Eu îți înțeleg dezamăgirea....

14.05.2017, 23:21

14.05.2017, 23:25

Merisor,uneori cand faci un pas in spate,ai o perspectiva mai buna asupra lucrurilor.Eu nu am perceput deloc asa lucrurile dar sa dea Domnul sa reusiti sa va intalniti.Cred ca am precizat,am facut o propunere,nu a venit nimeni cu o alta.Ba chiar si cei care au raspuns initial cu entuziasm,s-au razgandit apoi.Si,ca sa fim sinceri pana la capat,centrul tarii nu e neaparat echitabil pentru toata lumea.Dar chiar nu mai are importanta.Eu am spus ceea ce aveam de spus.Ca sa fiu sigura ca nu am inteles gresit,chiar am recitit comentariile la postarea mea referitoare la intalnire.

15.05.2017, 10:56

Dezamagirea apare acolo unde pui suflet, unde iubesti, unde te implici...Intalnirile noastre erau de suflet, erau de dragul oamenilor pe care i-am cunoscut virtual. Este foarte adevarat cu nu toata lumea se implica la fel, pana la urma nici o relatie nu este la fel, noi toti nu simtim la fel...Oricum, eu nu inteleg multe sau nu le gasesc explicatii. Ar trebui sa pun de prea multe ori intrebarea de ce. In continuare va imbratisez cu mare drag si dor pe toti!

15.05.2017, 11:31

Simona,tocmai de aceea am considerat ca e corect sa scriu ceea ce gandesc,ce simt.sa fiu sincera pana la capat.tare mi-ar fi placut sa faca si ceilalti la fel.Daca ceva in care ai pus suflet este tratat cu indiferenta,atunci nu poti sa crezi decat ca doar in mintea ori sufletul tau a avut insemnatate.Nici eu nu am gasit explicatii dar nici nu mai caut.Inteleg ca s-a hotarat deja o alta perioada,intr-o alta locatie.Probabil trebuiau sa ajunga doar anumite persoane,altfel s-ar fi gasit un consens ca de fiecare data.In clusiv raspunsurile pe care le-am primit sau NU le-am primit la aceasta postare m-au ajutat sa iau niste decizii.

15.05.2017, 11:42

Dia, nici o întâlnire nu-i floare la ureche, mai ales acum, că suntem din ce în ce mai mulți. Eu am spus prezent de fiecare data, in orice locatie s-au perioada. S-a pus în discuție întâlnirea din acest an, am inteles ca weekend-ul 8-11 sept la Sighisoara, sau imprejuri. Urmeaza Anca Bucataras sa ne confirme. Nu trebuie sa fi dezamagita, o familie frumoasa, trece și prin bune, și prin ele.

15.05.2017, 11:53

Cristina,eu stiu cel mai bine ca intalnirile noastre nu sunt floare la ureche,dar asta poate si pentru faptul ca uneori ne dorim chestii de care nu avem nevoie.Parerea mea,desigur,avand in vedere ca am ajutat de multe ori la reusita intalnirilor noastre.Din pacate,in ultima perioada mie mi-au dat mai mult cu minus,asa ca va trebui sa iau deciziile corespunzatoare.Vezi,tocmai asta nu mi s-a parut corect si nu m-am regasit deloc.Daca s-a propus o perioada si o locatie,firesc era sa se vina acolo cu alte propuneri daca nu era convenabila.dar faptul ca s-a discutat si stabilit intr-un cerc restrans si nu pe site ,asa cum s-a procedat intotdeauna,m-a mahnit si mai mult.la fel ca si raspunsul sau absenta raspunsului unor bucatarasi.

15.05.2017, 13:44

Dia draga, Ma bucur ca ai scris gandurile tale, care imi dau prilejul sa iti spun ca, din fericire, situatia nu e asa cu, intr-adevar, poate parea. Nimic nu e fara speranta, iar bucatarasii sunt tot oamenii inimosi pe care ii stii, a fost doar o mica nesincronizare. M-am bucurat foarte mult sa constat ieri, la picnic, pe care lam asteptam cu mare nerabdare si pentru a clarifica si acest aspect, ca bucatarasii isi doresc la fel de mult aceasta intalnire. Nimic nu s-a schimbat . Revin cu vesti in curand . Te pup cu mare drag si iti multumesc pentru tot sufletul pus aici, de care avem nevoie in continuare!

15.05.2017, 20:13

Eu prea multe detalii nu stiu, eu doar ma bucur cand vad ca va intalniti chiar daca eu nu pot participa. E bine ca ai spus ce ai pe suflet, dar capul sus ca nu este asta cea mai mare problema a vietii!

Ina

Ina
17.05.2017, 22:20

acum am citit aceste randuri si pot motiva doar lipsa mea de reactie Multe postari referitoare la intalniri le-amvazut foarte tarziu sau deloc, dar si daca vad si citesc, atunci cand stiu ca nu voi fi prezenta, ma abtin de la comentarii si chiar like din mai multe motive:
1. - daca dau like si nu comentez, cineva ma va intreba de ce nu scriu nimic...
2. - daca scriu ca nu vin, incep intrebarile ca "de ce? " ( oare ajuta pe cineva motivul? )
3. - daca imi expun motivele, vin comentarii gen "ai mai zis asta si data trecuta" sau "motive" - ori chestiile astea dor...
Asa ca e mai bine sa para ca nu ma intereseaza ( desi numai eu stiu cat imi doresc sa vin la astfel de intalniri ) si nici nu mai trebuie sa dau explicatii asupra problemelor ce privesc doar familia mea si pe care oricum nu mi le rezolva nimeni altcineva daca le cunoaste
Poate ca mine au mai procedat si altii, asa ca incearca sa nu mai pui la suflet atat de mult. Intr-o comunitate mare e greu sa fim toti de acord cu un lucru.

18.05.2017, 17:02

La ultima intalnire am venit nu foarte in forma buna . Era o perioada in care am incasat lovituri succcesive sub centura . Imi pare rau daca nu am spus si nu m-am comportat ca de obicei . Imi pare rau ca nu a putut sa ma bucur neconditionat de intalnirea noastra . Dezamagirea apare doar vis-a -vis fata oameni de care ne pasa .Eu cand vorbesc cunoscutilor despre intalnirile Bucatarasilor spun ca ne leaga o prietenie dezinteresata , suntem oameni diversi din toate colturile tarii , de la Baia Mare pana in Dambovita Deci ai grija , servesti de etalon Si intr-o familie mai intervin mici disensiuni chiar intre doi oameni , daramite intre mai multi . Te imbratisez si astept sa ne intalnim

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]