Doua mere pe zi: pentru un creier sanatos si o memorie buna

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 14 Noi 2011 | 4288 vizualizari

Comentarii (6)

14.11.2011, 23:31

15.11.2011, 05:56

In copilaria mea aveam o livada cu pomi fructiferi, cei mai multi erau meri. Erau fructele pe care le mancam cel mai mult (nu portocale, nu banane). In afara de faptul ca le pastram in conditii speciale pe timpul iernii, bunica mea facea compot, gem, marmelada si niste poame minunate. Ce erau poamele? Feliute de mar uscate, insirate una cate una pe un fir de ata. Iarna aducea bunica un sir de poame in casa si nu ne mai trebuia altceva. Erau o bunatate.

15.11.2011, 10:51

bravo...sunt bune,mai ales in sezonul rece

15.11.2011, 14:08

Carmen, eu cand eram mica, tot mere mancam cel mai mult. Si poate de aceea si acum sunt fructele mele preferate, pur si simplu nu ma satur de ele. Vara cand mergeam la tara rodeam multe mere verzi. Erau inca mici si acre, dar asa tare imi placeau

Lau

Lau
15.11.2011, 15:42

felicitari

23.12.2011, 02:47

da este foarte adevarat ca merele sunt cele mai sanatoase fructe!!sunt indicate in diabet,si sunt bune in digestie.inlocuieste cu mare succes o tableta de dicarbocalm cand ai arsuri pe gat,la indigestie,daca ai mancat prea mult mananca un mar si vei vedea ca intro jumatate de ora stomacul incepe sa se goleasca.pentru un somn bun si linistit mananca 2 mere inainte de culcare.si cred ca si pentru alte boli sunt bune!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!