Durerea de gat trece cu dafin

Postat de Bunica in Condimente pe 19 Ian 2013, 18:12

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

Va retin atentia cu un scurt articol pe care l-am gasit in Clik.Poate va fi de folos la un moment dat.

Dafinul este un condiment care da savoare mancarurilor,insa beneficiile lui nu se opresc aici.Dafinul se foloseste cu succes si in medicina populara. Folositi-l cu incredere in cazuri de bronsita si infectiile ale sinusurilor.Are capacitatea de a reduce spasmele musculare, stimuleaza intelectul, reduce anxietatea si starea de extenuare nervoasa.

Folosirea sa in alimentatie este strans legata de proprietatile dafinului de a creste puterea de digestie si de a elimina efectul intoxicatiilor. Frunzele acestui arbust au calitati diuretice,fiind in acelasi timp si un stimulent al apetitului.Durerile de gat trec mai repede daca se face gargara cu apa clocotita in care s-au pus cateva frunze de dafin.

Comentarii (15)

21.01.2013, 02:06

Interesant! Sotul meu, in perioada adta, mereu il doare gatul! O sa incerc si varianta ata!

21.01.2013, 18:35

Lau

Lau
22.01.2013, 18:56

interesant

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia