Hangar 7

Postat de danakarin in Bucataras hai hui pe 8 Noi 2011, 07:58

Se poate vizita o expozitie permanenta Flying Bull de avioane mici si helicoptere precum si o colectie de masini de curse de Formula 1
Intre avioane si masini se expun si obiecte de arta, picturi, fotografii,  sculpturi in expozitii temporare. Cind am fost eu erau expusi artisti din Letonia, Estonia, Lituania si Polonia.


Comlexul mai contine un  Carpe Diem Lounge – Café unde poti bea o cafea, poti lua micul dejun sau minca un snack in timp ce admiri printr-o fereastra panoramica exponatele...


La primul etaj se afla un restaurant, Ikarus, a carui faima a depasit demult granitele Austriei si care este condus de Roland Tretl si patronat de celebrul Eckart Wizigmann- el a fost primul bucatar celebru din spatiul germanic - nascut in Bad Gastein in Austria, caruia i s-a distins in 1994 de Gault-Milau titlul de "bucatar al secolului" pe care , in afara de el il poarta doar inca 3 bucatari francezi: Paul Bocuse, Joel Robuchon si Fredy Girardet.


Ceea ce e altfel ca in alte parti este ca in fiecare luna sunt invitati alti bucatari celebri din lume, in fiecare luna altul, care creaza meniuri rafinate....
Nu am vizitat restaurantul, desi ofera si un bussiness lunch  - care are preturi umane...Seara este, ca in toate restaurantele de aceasta categorie, scump, scump..si trebuie rezervat din timp...


La cel de al doilea etaj se afla Mayday bar-seara un cocktail bar, si punct de atractie pt Salzburg si imperjurimi. Aici se ofera o gama foarte intersesanta de meniuri  asa zis sanatoase: beauty food, mood food , brain food- create de Roland Tretl . Un astfel de meniu compus din 3 feluri plus o bautura racoritoare costa 27 de euro. Noi am ales un aperitiv beauty-food- o salata greceasca la pahar- si un fel principl tot beauty- o creatie nebunie pe baza de carne de vitel...de altfel totul se serveste in pahare termorezistente. A fost hmmmmm!!!
La ora la care am fost noi ( scurt dupa unu la prinz)  nu erau decit 2-3 mese ocupate, iar de sus aveai o super priveliste asupra intregului complex.


Sub cupola se mai afla Threesixty bar, o bila transparenta legata de restul cladirii printr-un pod suspendat,  cu podeaua transparenta si o capacitate de 20 de persoane.
A fost o experienta interesanta, mi-am dorit mult sa ajung acolo, ma voi mai intoarce daca am sa trec prin apropiere.
Nu stiu exact daca am voie se transcriu adresa de web, dar puteti sa va uitati pe Google.
Adresa este : Salzburg Airport
Wilhelm-Spazier-Str. 7A
5020 Salzburg
Austria
Complexul este inchis intre 23 dec. 2011-4 ian. 2012

Comentarii (2)

Lau

Lau
04.12.2011, 21:50

10.03.2017, 00:45

Ce frumusete . Si eu as pierde cateva ore acolo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola