Inimi in zapada

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 4 Feb 2014 | 3290 vizualizari

Comentarii (24)

04.02.2014, 08:57

Buna dimineata!
http://www.youtube.com/watch?v=Jis9ggrYqfc

04.02.2014, 08:59

Am transpirat rau de tot si tot n-am gasit un videoclip cu Carmen Antal , pentru ca mie imi place varianta originala a acestui cantec pe versurile lui Adrian Paunescu.
Daca are cineva , il org mult sa-l posteze.

04.02.2014, 09:00

Este vorba de Carmen Antal , cea care a devenit sotia lui Paunescu . A cantat la Cenaclul Flacara si cantecul Amagire.

04.02.2014, 09:00

`neata ! Nu vreau sa comentez dintr-un motiv foarte personal si al naibii de dureros....

04.02.2014, 09:00

Multumesc anticipat ! O zi buna va doresc !

04.02.2014, 09:02

Si nu in ultimul rand: Orice asemanare cu nu stiu ce realitate este pur si simplu intamplatoare. Va rog mult sa nu va mai uitati in jurul meu , caci nu este nimeni din viata mea care sa fie portretizat in acest articol.

04.02.2014, 09:07

Cleme , nu are nicio legatura cu tine sau cu oricine altcineva . Imi cer scuze tuturor pentru amintirile dureroase pe care le-am trezit. Este doar un exercitiu literar. Nu cautati asemanari cu realitatea

04.02.2014, 09:10

Stiu ca nu are,doar ca ce am citit are o legatura dureroasa..de aceea am zis ca nu comentez...

04.02.2014, 09:18

Inimile îngheaţă atunci când în jurul lor bate crivăţul minciunii, căci în situaţiile descrise, numai minciuna îşi poate zidi casă. Adevărul este cel care "arde", numai că-s oameni care preferă îngheţul, ca pe o amorţire lentă ce duce spre ne-simţire decât focul care pătrunde până la ultima particulă de suflet spre ai dezmorţi simţirile.

04.02.2014, 09:23

Trist dar adevarat in multe situatii , cunosc si eu cateva cazuri . Eu nu as suporta asa viata , mai bine un colt de pita dar cu sufletul impacat .Oricum viata este grea si daca nici acasa nu esti multumit , greu si dureros trebuie sa fie .

04.02.2014, 09:25

Delia, iti multumesc mult pentru ca ai citit , dar sa stii ca povestea mea nu are niciun corespondent in lumea reala, este doar o plasmuire a imaginatiei mele.

04.02.2014, 09:38

Din pacate exista si in realitate asemenea situatii ...

04.02.2014, 09:40

Neata Costel!

04.02.2014, 09:45

Mie nu-mi plac intrebarile astea cu "daca") Eu vad atunci ce fac, nu ma framant de prisos sau macar incerc,ca-i clar ca si io o mai iau pe aratura , dar cand aud ca-mi zice cineva "daca nu venea la timp", "daca nu salva situatia" etc...ii rog sa ma lase cu "daca"

04.02.2014, 09:53

Gaby ,intrebarile sunt puse pentru cei ce au obiceiul de a face rau celor din jur cu aerul ca le vor binele . Este vorba despre cei care duc vorba de colo-colo , pe motiv de oameni educati si cu suflet mare si care pozeaza in intelepti, trambitand peste tot ca au grija sa faca numai lucruri bune in viata . Este vorba despre toxicitatea unor astfel de "oameni" . Ei sunt de fapt personajele principale ale povestii mele .Sunt toxinele prezente peste tot si in urma carora nu mai ramane nimic viabil. Pe unde trec astfel de monstri nu se mai poate construi nimic.

04.02.2014, 10:12

Hmmm, eu vreau sa cred ca am o familie unita si fericita si mereu devreme acasa si...altceva nu vreau sa stiu

04.02.2014, 10:15

Merisor , repet , nu este vorba despre cei care au astfel de probleme ci despre cei din preajma lor care se comporta ca niste hiene(unii chiar asta si sunt , scopul vietii lor fiind de a face rau cu zambetul pe buze si cu sfaturi prietenesti).

04.02.2014, 10:19

De ce trebuie sa fie "oameni" care sa duca vorba dintr-o parte intr-alta . Si vorba rea ajunge unde nici cu gandul nu gandesti.N-am observat sa aiba lauda o asemenea putere de penetrare.Cand auzim sau vedem ceva de rau , ar fi cazul sa uitam ce am auzit si am vazut.Este mai bine asa! Intotdeauna se gasesc in preajma noastra binevoitori care sa scoata vorbele si faptele din context , sa le amplifice cu scopul de a face rau . De ce ? E greu de crezut , poate, dar sunt destui oameni imbatraniti in rele .

04.02.2014, 11:01

Buna dimineata Costel
Eu nu sunt omul compromisurilor,nu la modul acesta.
Prefer sa "tai raul din radacina",sa-mi inabus sentimentele,desi asta-mi impietreste inima si devin tot mai insensibila.
Nici nu stii cum e mai bine.

04.02.2014, 14:10

Dia, am spus-o si o repet! Personajele principale nu sunt cei doi soti , ci gura lumii , care se baga unde nu-i fierbe oala. Si fiecare avem o vina . Unii pentru ca intram in jocul celor care vor sa faca rau , altii pentru ca sunt niste hiene care se folosesc de orice motiv , chiar si scotandu-l din context , pentru a face rau. Nu are importanta daca sotul sau sotia au calcat stramb , nu e treaba celorlalti. Ceilalti ar trebui sa-si vada de treaba , pentru ca multe casnicii au probleme chiar si fara motive , doar pe baza unor barfe , rautati , strambe. Mintea multora este foarte murdara si pentru a lovi pe cineva din cu totul alt motiv fac rau cu orice pret.Orice actiune trebuie motivata corect. De exemplu , nu pot sa spun despre Basescu ca este un curvar ordinar, doar pentru a-l da jos din functia pe care o detine. Daca isi promoveaza pipitele , daca isi neglijeaza indatoririle pentru a se intalni cu vreo amanta, da, este un motiv corect de incompatibilitate cu functia pe care o detine.

04.02.2014, 14:15

De acord cu tine Costel.
Mie nu-mi place sa-mi bag nasul in treaba nimanui,nu atata vreme cat nu-mi cere s-o fac si chiar si atunci o fac cu bagare de seama.

04.02.2014, 14:32

Sau , sa zicem ca esti patroana si vrei sa concediezi pe cineva. In loc sa-i spui :multumesc pentru serviciile tale,dar nu mai am nevoie de tine , preferi sa fii perversa si sa-i zici : stii , tie iti plac femeile ,d-aia te dau afara. Sau mai stiu eu ce alt motiv , care poate fi adevarat , dar fiind scos din context , nu mai are relevanta corecta.Nu-i corect sa pedepsesti un angajat pentru ca si-a batut joc, pentru ca a terorizat in fel si chip un coleg ,i-au fost incalcate drepturile , iar cei care au dat acest ordin sa se spele pe maini .Adica , seful e curat, a dat un ordin verbal, iar subalternii care l-au pus in aplicare sunt singurii vinovati.Repet, totul e o ipoteza , o plasmuire a imaginatiei mele, dar perfect plauzibila.Atunci cand il vad pe Gruia Stoica in arest, eu nu sunt pe deplin multumit, caci stiu ca un asemenea individ nu se putea imbogati decat cu acordul mai mult decat interesat al autoritatilor statului . Sa zicem(putin probabil) Stoica face puscarie , iar cei care l-au manipulat sunt neatinsi . Crezi ca justitia si-a facut datoria? Eu cred ca este doar vorba de o diversiune si nimic mai mult . Nu mi se pare corect sa pedepsim doar faptuitorii , pe cei care au pus in practica o anume idee, in timp ce autorii morali sa se bucure de viata lor superbogata.Si sa nu-i uitam pe ceicare mainpuleaza toate aceste fapte in interese meschine in totala discordanta cu fapta savarsita.

04.02.2014, 14:44

Deci ,va rog sa iesiti din contextul povestii mele si sa retineti ca eu am dorit sa se respecte principiile pe care le cred importante .Degeaba ma pedepsesti pentru ca am tulburat linistea publica ,daca nu pomenesti de faptul ca eu am fost slab de inger si la ordinele repetate ale unui sef am facut acest lucru.Infractiunea capata o alta incadrare, nu-mi micsoreaza vina ci devine un cumul de infractiuni , in forma continuata si pe o durata mare de timp. E cu totul altceva.Scuze , dau in drept penal si adorm oamenii care vroiau doar sa se simta bine . O zi buna!

Ina

Ina
08.02.2014, 06:19

Sunt Mutulica , dar inca nu m-am trezit, asa ca scriu prostii de care nu sunt responsabil.
Epilog

Captatio benevolentiaerocedeu prin care se capteaza bunavointa auditoriului . Este folosit de oratori ,este o introducere si apeleaza la ea si avocatii.Sunt multi absolventi de drept care nici macar nu au habar de asa ceva , asa ca nu m-au suparat reactiile.Celorlalte afirmatii nu am timp sa le raspund , caci gura lumii n-o poti astupa.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!